motorolie

Video: laat zien waar de motorolie blijft in uw lesauto!

Altijd al aan uw leerlingen willen laten zien waar de olie blijft die in dat gat bovenop de motor van uw lesauto wordt gegoten? Shell liet voor een reclamefilmpje een doorzichtige auto maken om het te laten zien.

De auto, een Nissan 370Z, is geheel vervaardigd van plexiglas. Natuurlijk is ook de motor geheel doorzichtig om te kunnen laten zien dat de olie zo mooi tussen zuigers en cilinders vloeit. Fascinerend!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: laat zien waar de motorolie blijft in uw lesauto! | RijschoolPro
motorolie

Video: laat zien waar de motorolie blijft in uw lesauto!

Altijd al aan uw leerlingen willen laten zien waar de olie blijft die in dat gat bovenop de motor van uw lesauto wordt gegoten? Shell liet voor een reclamefilmpje een doorzichtige auto maken om het te laten zien.

De auto, een Nissan 370Z, is geheel vervaardigd van plexiglas. Natuurlijk is ook de motor geheel doorzichtig om te kunnen laten zien dat de olie zo mooi tussen zuigers en cilinders vloeit. Fascinerend!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.