Kenteken, Eurlings

Politie houdt popnagelactie kentekenplaat in Rijswijk

RIJSWIJK – De politie houdt vrijdag een zogenaamde kenteken-popnagelactie bij het gemeentehuis in Rijswijk. Rijschoolhouders en andere automobilisten kunnen de kentekenplaten van hun auto, motor of bromfiets gratis laten vastzetten.

De actie is een samenwerking tussen politie Haaglanden, leerlingen van het Vredenburgcollege en medewerkers van de RDW. De kenteken-popnagelactie wordt georganiseerd omdat kentekenplaten regelmatig worden gestolen of loslaten.

De kans op diefstal of verlies neemt sterk af als de kentekenplaat stevig op het voertuig is gemonteerd, bijvoorbeeld met popnagels.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.