Citroën, C4, diesel, benzine

Citroën maakt prijzen nieuwe C4 bekend

AUTOVANDAAG – De prijzen van de nieuwe Citroën C4 zijn bekend. De meest voordelige versie verlaat voor 18.990 euro de showroom. Voor dat bedrag neemt de dealer afscheid van een 1.4 VTi met 95 pk in Attraction-uitvoering.

Citroën gaat de C4 in drie uitvoeringen leveren: Attraction. Tendance en Exclusive. Tot de standaarduitrusting behoort onder meer een handbediende airco, 15 inch stalen wielen, cruise control en elektrisch bedienbare ramen voor. ESP is trouwens ook standaard.

Airco

Meer luxe biedt het tweede niveau met zaken als een automatische airco, elektrisch bedienbare ramen achter en een maatje grotere wielen. Nog steeds geen lichtmetaal. Nee, daarvoor moet je uitwijken naar de Exclusive-uitvoering met daarnaast nog parkeersensoren, halfleren bekleding en een massagefunctie op de voorstoelen.

Komen we tot slot bij het motorenaanbod. Naast de 1.4 VTi is er op benzinegebied nog de mogelijkheid om de C4 als 1.6 VTi (120 pk) of 1.6 THP (156 pk) te rijden. Die laatste is standaard gekoppeld aan een gerobotiseerde handbak.

Dieselen kan in de 1.6 HDi (92 pk) vanaf 22.950 euro, in de e-HDi met stop-/start voor 27.250 euro en de 2.0 HDi kost 31.050 euro.

Bron: AutoVandaag, partner van VerkeersPro.nl

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.