lesauto, rijschool AWT, Volkswagen, Polo

Volkswagen verlaagt prijs van Polo-modellen

De Volkswagen Polo is goedkoper geworden. Hij is er voortaan vanaf 12.490 euro, de Polo BlueMotion vanaf 16.190 euro. Ook meerdere optiepakketten zijn voortaan voordeliger.

Sinds zijn introductie in 2009 is de Polo veel gebruikt in de rijschoolbranche. De Polo BlueMotion was de eerste dieselauto in Nederland die wegenbelastingvrij te rijden is.

Belastingvrij

De Polo 1.2 12V Easyline met B-label en 20% bijtelling is er nu vanaf 12.490 euro (was: 12.990). De wegenbelastingvrije en zakelijk met 14% bijtelling te rijden Polo BlueMotion is vanaf nu leverbaar vanaf 16.190 euro (was 16.490 euro). Van de overige Polo-modellen is de vanafprijs met 300 euro verlaagd.

De Polo heeft vanaf nu standaard meer extra’s aan boord. Zo hebben Comfortline-modellen nu mistlampen vóór met statische bochtenverlichting en radio RCD 210. De Highline-, GTI- en Cross-modellen beschikken nu altijd over volautomatische airconditioning en radio RCD 210. Ook de BlueMotion heeft voortaan standaard een RCD 210.

Pakket

De Comfortline-, GTI- en Highline-uitvoeringen van de Polo zijn nu ook leverbaar met het nieuwe Advance-pakket, dat bestaat uit een panoramaschuifdak en bi-xenonverlichting met LED-dagrijverlichting. De waarde hiervan bedraagt 2.180 euro, maar de Volkswagen-dealer rekent slechts 1.410 euro.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volkswagen verlaagt prijs van Polo-modellen | RijschoolPro
lesauto, rijschool AWT, Volkswagen, Polo

Volkswagen verlaagt prijs van Polo-modellen

De Volkswagen Polo is goedkoper geworden. Hij is er voortaan vanaf 12.490 euro, de Polo BlueMotion vanaf 16.190 euro. Ook meerdere optiepakketten zijn voortaan voordeliger.

Sinds zijn introductie in 2009 is de Polo veel gebruikt in de rijschoolbranche. De Polo BlueMotion was de eerste dieselauto in Nederland die wegenbelastingvrij te rijden is.

Belastingvrij

De Polo 1.2 12V Easyline met B-label en 20% bijtelling is er nu vanaf 12.490 euro (was: 12.990). De wegenbelastingvrije en zakelijk met 14% bijtelling te rijden Polo BlueMotion is vanaf nu leverbaar vanaf 16.190 euro (was 16.490 euro). Van de overige Polo-modellen is de vanafprijs met 300 euro verlaagd.

De Polo heeft vanaf nu standaard meer extra’s aan boord. Zo hebben Comfortline-modellen nu mistlampen vóór met statische bochtenverlichting en radio RCD 210. De Highline-, GTI- en Cross-modellen beschikken nu altijd over volautomatische airconditioning en radio RCD 210. Ook de BlueMotion heeft voortaan standaard een RCD 210.

Pakket

De Comfortline-, GTI- en Highline-uitvoeringen van de Polo zijn nu ook leverbaar met het nieuwe Advance-pakket, dat bestaat uit een panoramaschuifdak en bi-xenonverlichting met LED-dagrijverlichting. De waarde hiervan bedraagt 2.180 euro, maar de Volkswagen-dealer rekent slechts 1.410 euro.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.