Ford Fiesta ECOnetic

Belastingvrije Ford Fiesta ECOnetic vanaf 15.995 euro

Ford Fiesta ECOnetic. (01/28/09)

AUTOVANDAAG – Ford’s nieuwe Fiesta ECOnetic staat vanaf nu bij de dealer. De tweede generatie is nog zuiniger dan zijn voorganger en daardoor wegenbelasting- en BPM vrij. Bijtellers betalen slechts 14% over de vanafprijs: 15.995 euro.

Dankzij de nieuwe 1.6 TDCi 95 pk diesel, langere versnellingen en het aerodynamicapakket – met onder meer 14 inch wielen met spaarbanden en gladde wieldoppen, een verlaagd onderstel en aangepaste grille – is deze Fiesta behoorlijk zuinig; meer dan 3.6 l/100km en 95 gram CO2 zit er niet in. En dus is de nieuwe Fiesta ECOnetic de nieuwste vis in de vijver van belastingvrije dieseltjes.

Brandstof

Ondanks de focus op brandstofbesparing – de schakelindicator zal je stimuleren vroeg op te schakelen – belooft de viercilinderdiesel voldoende te presteren; met 95 pk snelt de Fiesta ECOnetic in 12.7 seconden naar 100 en haalt hij maximaal 178 km/u.

De Ford Fiesta ECOnetic is beschikbaar als 3- of 5-deurs hatchback en is leverbaar als Trend en luxueuze Titanium. De Trend kost 15.995 euro en beschikt al over airco, radio/cd/mp3/aux/usb, mistlampen, elektrische voorportierramen en dito buitenspiegels. Vijf airbags inclusief knie-airbag en ESP zijn eveneens aanwezig.

Als Titanium (meerprijs: 650 euro) komen er nog halogeen projector koplampen, een lendensteunverstelling voor de bestuurdersstoel, subtiele LED sfeerverlichting en een audiosysteem met 6 speakers bij. Het stuurwiel en de versnellingspookknop zijn met leder bekleed. ‘Voor het mooie’ zijn de grille, de achterklep en de onderzijde van de zijramen met chroom afgewerkt.

AutoVandaag, partner van VerkeersPro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “Belastingvrije Ford Fiesta ECOnetic vanaf 15.995 euro”

george|29.07.11|09:59

deze fiesta is erg leuk,maar in september Navigatie verplicht,ik heb nog niets daarover
in de folder gelezen dat deze auto dat ook in zijn pakket heeft ? Dus niet geschikt voor te lessen ?Of wel geschikt om te lessen . Maar kan er geen examen mee doen.

Johan|31.07.11|15:28

@ George. Een losse tomtom werkt sowieso veel eenvoudiger en duidelijker dan de meeste ingebouwde systemen. Dus daar hoef je de Fiesta niet voor te laten staan.

george|01.08.11|10:20

JOHAN IK BEN OP BEZOEK GEWEEST BIJ EEN FORD DEALER,WELKE MIJ ADVISEERDE OM
EEN SPECIAAL PRODUCT VAN Pionier in de linker onderzijde voor, binnen tegen de ruit te
plaatsen,wat ik nou direkt geen goede plek vind.Verder vind ik de Navigatie apparaten
op het daschboard ook niks,want dat belemmerd het uitzicht weer, Zou het C.B.R. daar
ook geen commentaar over hebben ?Het nieuwe inbouw apparaat in het dashboar geplaatst
zoals bij de nieuwe focus is perfekt..

jc wammes|05.08.11|10:12

Reactie op george; bij de ford fiesta 2011 zijn zeer goede bevestigingen linksvoor gemonteerd aan de kleine raamstijl de beugel zit dus aan de raamstijl en rust met ondedeel op dashboard, is ook leverbaar incl bedrading en montage, dus dan klik je de tomtom op de houder en rijden maar, zie bij ford de optielijst voor welke tomtom s de beugels er zijn….

george|05.08.11|11:40

Wammes. Wat betreft de bevesting ,kan allemaal,maar als Instrukteur wil je toch graag tekst
en uitleg geven aan je leerling.Dan over je leerling heen hangen?Dus wat het naviigatieapp: vind
ik de plek in het midden de meest logische en veiligste plek.Waar het niet het uitzicht zal gaan
belemmeren.Dus inbouw beter ?Wel iets duurder ? Kwaliteit kost meestal geld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.