Volkswagen Golf, lesauto

Voordeel op Volkswagen-modellen tot 30 November

Volkswagen biedt tot eind november veel voordeel op een groot aantal modellen. De Polo is er tijdelijk al vanaf 10.990 euro (incl. BPM/BTW). De Golf kan voor zeer aantrekkelijke prijzen aangekleed worden met fraaie Executive- en Advance-pakketten. Bovendien zijn de dealerleasetarieven sterk aangescherpt.

Tot en met 30 november gelden bij de Volkswagen-dealer zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor de Golf. Zo is het Executive-pakket beschikbaar voor een meerprijs vanaf slechts 195 euro. Klantvoordeel: 725 euro. Het Executive-pakket omvat radio-navigatiesysteem RNS 310, Alarm ‘plus’, telefoonvoorbereiding, een multimedia-aansluitbox en een met leer bekleed stuurwiel.

Pakket

Het Executive Plus-pakket op de Golf is nog uitgebreider, met het radio-navigatieysteem RNS 510. De Volkswagen-dealer biedt dit pakket aan vanaf 625 euro (i.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.195).

Ook het Advance pakket (bi-Xenon verlichting, LED-achterlichten en –dagrijverlichting, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, Park Distance Control) is extra voordelig. Namelijk slechts vanaf 935 euro in plaats van 2.030 euro (I.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.095 euro). Bovendien krijgen de eerste 1.000 Golf-kopers in de actieperiode een gratis set winterbanden. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Voordeel op Volkswagen-modellen tot 30 November”

berrie|25.09.11|03:06

Ik heb er al een testrit in gemaakt!
Super auto.. en zoals altijd betrouwbaar.. stabiel
en gewoon een superfijne auto om in te rijden
*kwijl*

Helaas iets boven mijn budget.. maar zeker een auto waarin je gezien wil worden!!!

bert|02.10.11|17:52

Betrouwbaar? Dat moet je nog maar afwachten. Ik ken heel wat instructeurs die dat zeker niet met je eens zijn.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.