TomTom, Joost Jetten, EenVandaag

TomTom en de toekomst van navigatie bij EenVandaag (video)

TomTom, Joost Jetten, EenVandaag

TomTom heeft een enorme deal met computerfabrikant Apple gesloten. Het bedrijf gaat kaarten leveren voor de iPhones en iPads. De toekomst van het navigatiesysteem gaat hiermee een nieuwe stap in. 

Een interessante kijk bij EenVandaag op navigeren in de 21e eeuw.

sitestat

Tom-Tom actie

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’ van TomTom en VerkeersPro.nl. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Bonus

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem kunnen ook meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.