Renault, Clio, Lesautotestdag

Renault komt met nieuwe Clio naar de Lesauto-testdag

Renault presenteert het nieuwe model van de Renault Clio aan de rijschoolbranche op de landelijke Lesauto-testdag met Rijschoolbeurs op 26 november in Maarssen. De importeur stelt in totaal 5 auto’s ter beschikking waar rijinstructeurs de hele dag volop mee mogen testen. De nieuwe Clio is de vertaling van het Nieuwe Design van Renault; simpel, sensueel en warm.

Meld u direct kosteloos aan voor de Lesauto-testdag met Rijschoolbeurs via het inschrijfformulier.

Nieuwe Clio

Met het touch-screen navigatie- en multimedia-aanbod en de integratie van MediaNav en Renault R-Link loopt de nieuwe Clio beslist voorop in zijn klasse. Bovendien heeft Renault een ongekend aantrekkelijk aanbod aan personalisatiemogelijkheden ontwikkeld voor deze comfortabele en veilige auto.

De wegligging en het chassis van de nieuwe Clio zijn verder verbeterd en de auto wordt geleverd met motoren die uitzonderlijk weinig verbruiken met een CO2-uitstoot van 83 g/km en 3,2 l / 100 km voor de nieuwe Energy dCi 90 Stop & Start motor en vanaf 99 g/km CO2-uitstoot en 4,3l / 100 km voor de Energy TCe 90 Stop & Start. Voor alle versies met deze twee motoren geldt in 2012 bij zakelijk gebruik het bijtellingstarief van 14%. Bovendien betalen particuliere kopers geen BPM en motorrijtuigenbelasting.

5 Sterren NCAP

De nieuwe Clio is ruim en heeft een royale bagageruimte (300 dm3). Hij heeft het hoogste niveau actieve en passieve veiligheid en behaalde 5 sterren bij de Euro NCAP tests volgens de nieuwe testrichtlijnen. De auto is ontworpen conform de strengste kwaliteitseisen van Renault.

De nieuwe Clio straalt de bezieling van de ontwerpers duidelijk uit en laat ook zien dat ze nog altijd ‘alles van een grote auto’ heeft, en daarmee het antwoord is op de rationele en op de emotionele behoefte op de markt.

Lesauto-testdag

Naast de Renault Clio, kunnen er tijdens de Lesauto-testdag met Rijschoolbeurs ook uitgebreid auto’s getest worden van de volgende importeurs:

  • Volkswagen
  • Toyota
  • Mercedes-Benz
  • Kia
  • Hyundai
  • Volvo
  • Citroën
  • Opel
  • Peugeot
  • Honda

Programma

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch en de hele dag door koffie, thee en frisdrank. Na het event is er een afsluitende borrel. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

Tijdens de dag is er een bijbehorende Rijschoolbeurs waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren.

Locatie

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Meld u direct kosteloos aan voor de Lesautotestdag met Rijschoolbeurs via het inschrijfformulier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.