Honda, Civic, wagon, concept

Honda toont nieuw conceptmodel Honda Civic Wagon

Honda onthult een nieuw conceptmodel op de komende Autosalon van Genève: de Honda Civic Wagon. Het model is een uitbreiding van de Civic line-up en staat nog dit jaar in de showroom. Ook de Honda CR-V met de nieuwe 1,6 i-DTEC dieselmotor wordt getoond op de autosalon in Geneve.

Al een half jaar na de eerste aankondiging, toont Honda een eerste blik op de conceptversie van de Civic Wagon. Het conceptmodel van de Honda Civic is een wereldpremière op de Autosalon van Genève. Hij geeft een goede vooruitblik op het ontwerp van het definitieve model.

Honda CR-V

De Honda CR-V verschijnt net als de Civic met de nieuwe 1,6 i-DTEC dieselmotor. De CR-V 1,6 i-DTEC komt beschikbaar met tweewielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak, waarmee een uitstekend evenwicht bereikt wordt tussen prestatie en zuinigheid.

De 1,6 i-DTEC-motor is de lichtste motor in zijn klasse, waardoor de CR-V een levendig rijkarakter, een grote wendbaarheid en lage verbruikskosten heeft. De CR-V 1,6 i-DTEC is vanaf het najaar van 2013 leverbaar.

De Autosalon van Geneve is van 7 tot 17 maart 2013.

Bekijk het filmpje van Honda tijdens de Lesauto-testdag 2012:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Honda toont nieuw conceptmodel Honda Civic Wagon | RijschoolPro
Honda, Civic, wagon, concept

Honda toont nieuw conceptmodel Honda Civic Wagon

Honda onthult een nieuw conceptmodel op de komende Autosalon van Genève: de Honda Civic Wagon. Het model is een uitbreiding van de Civic line-up en staat nog dit jaar in de showroom. Ook de Honda CR-V met de nieuwe 1,6 i-DTEC dieselmotor wordt getoond op de autosalon in Geneve.

Al een half jaar na de eerste aankondiging, toont Honda een eerste blik op de conceptversie van de Civic Wagon. Het conceptmodel van de Honda Civic is een wereldpremière op de Autosalon van Genève. Hij geeft een goede vooruitblik op het ontwerp van het definitieve model.

Honda CR-V

De Honda CR-V verschijnt net als de Civic met de nieuwe 1,6 i-DTEC dieselmotor. De CR-V 1,6 i-DTEC komt beschikbaar met tweewielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak, waarmee een uitstekend evenwicht bereikt wordt tussen prestatie en zuinigheid.

De 1,6 i-DTEC-motor is de lichtste motor in zijn klasse, waardoor de CR-V een levendig rijkarakter, een grote wendbaarheid en lage verbruikskosten heeft. De CR-V 1,6 i-DTEC is vanaf het najaar van 2013 leverbaar.

De Autosalon van Geneve is van 7 tot 17 maart 2013.

Bekijk het filmpje van Honda tijdens de Lesauto-testdag 2012:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.