Volvo op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesauto Testdag was Volvo dit jaar met de V40 aanwezig. Het model blonk uit in stuurgedrag, uiterlijk en design, zo oordeelde de aanwezige rijschoolbranche. De V40 eindigde dan ook op de derde plaats in de verkiezing van de ‘Lesauto van het Jaar 2015’.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volvo op de Lesauto Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Volvo op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesauto Testdag was Volvo dit jaar met de V40 aanwezig. Het model blonk uit in stuurgedrag, uiterlijk en design, zo oordeelde de aanwezige rijschoolbranche. De V40 eindigde dan ook op de derde plaats in de verkiezing van de ‘Lesauto van het Jaar 2015’.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.