Vernieuwde SEAT Ibiza nu leverbaar in Nederland

De nieuwe SEAT Ibiza is leverbaar in Nederland. Het ook als leswagen goed geschikte automodel dat onder andere voldoet aan de strenge Euro VI-normen en in de 20 procent bijtellingscategorie valt, staat in verschillende varianten bij de dealer en is te koop vanaf 12.950 euro.

SEAT wil vooral de vernieuwde tweede generatie Easy Connect infotainmentsystemen in de spotlight plaatsen. Daarmee kan een smartphone gemakkelijk worden geïntegreerd in de auto. In de voorverkoop-periode waren de nieuwe Style Connect en FR Connect actiemodellen direct populair.

Vernieuwingen

De nieuwe generatie infotainmentsystemen biedt meer voordelen dan alleen integratie. Wanneer via een USB-kabel de telefoon gekoppeld wordt, kan met software als MirrorLink, Apple CarPlay of Google Android Auto alle mobiele telefoonfuncties en een brede reeks aan apps gebruikt worden via het kleuren touchscreen-scherm in de auto.

Daarnaast kunnen de nieuwe systemen DAB digitale radio ontvangen en muziek afspelen van een iPod of smartphone via een USB-poort of Bluetooth-verbinding.

Modellen

De geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden van de nieuwe Ibiza worden door SEAT benadrukt door naast de drie vaste uitvoeringen direct twee introductieversies te lanceren. De eerste, de Ibiza Style Connect, krijgt naast de genoemde mogelijkheden airconditioning, 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en -achterlichten, een licht- en regensensor en parkeersensoren.

De Ibiza FR Connect beschikt als basis over al het bovenstaande en wordt onder meer aangevuld met sportief gestylde bumpers en verchroomde uitlaten, verwarmde sportstoelen en Bi-xenon koplampen.

Prijzen

Prijzen van de vernieuwde SEAT Ibiza inclusief 4 jaar/100.000 km garantie beginnen bij 12.950 euro. voor de Ibiza 3-deurs SC 1.0 (55 kW/75 pk) Reference. De nieuwe 1.0 EcoTSI benzineversie met 70 kW/95 pk is leverbaar vanaf 13.950 euro. De Ibiza Style Connect en FR Connect zijn er met deze krachtbron vanaf respectievelijk 15.450 euro en 16.750 euro.

De meerprijs van de 5-deurs ten opzichte van de 3-deurs SC is 500 euro. Het prijsverschil tussen de 5-deurs en de ST stationwagon bedraagt eveneens 500 euro. Alle benzine- en dieselmotoren van de vernieuwde Ibiza voldoen aan de strenge EU6-normen, zijn voorzien van start-stoptechnologie en vallen voor zakelijke rijders in de fiscaal gunstige 20 procent-bijtellingscategorie.

Private lease

Tegelijk met de introductie van de vernieuwde Ibiza-familie wordt met het SEAT-Abonnement ook een gunstig private lease-aanbod aangeboden. Daarmee is de vernieuwde Ibiza (3-deurs SC Reference) er al vanaf 229 euro per maand, inclusief wegenbelasting, allrisk verzekering, reparatie en onderhoud, bandenservice en internationale pechhulp.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.