99 automobilisten negeren rode kruizen op A12

Exact 99 automobilisten hebben zaterdagochtend de rode kruizen op de A12 bij Gouda genegeerd, meldt de politie.

Zij veroorzaakten levensgevaarlijke situaties door geen acht te slaan op de rode kruizen op de matrixborden boven de weg en ontvangen binnenkort per post een boete.

De overtredingen gebeurden rond 09.00 uur, toen de politie na een ongeluk een veilige situatie probeerde te scheppen voor hulpverleners. Daarom werden de op- en afrit van Gouda afgezet. Aanwezige agenten konden de kentekens van de 99 overtreders fotograferen. Het Openbaar Ministerie bepaalt de hoogte van het boetebedrag.

Eén automobilist heeft behalve de rode kruizen ook een afzetting met pionnen genegeerd door eromheen te rijden. Deze automobilist is gesommeerd te stoppen en zal bij het CBR een zogenoemde Educatieve Maatregel Gedrag (EMG) moeten volgen, aldus de politie.

(ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “99 automobilisten negeren rode kruizen op A12”

Marco Konings|16.06.20|08:29

als je echt niet weet wat rood kruis boven weg betekent,nou dan zou ik nog maar eens wat rijlesjes nemen,of je rijbewijs en autosleutels inleveren,en zoals laatst ook n vrouw bij interview zei ik zag t niet omdat ik op mobiel bezig was,ook inleveren en flikker die mobiel in kofferbak als je gaat rijden,en andere mensen die kruizen zegge niet te hebben gezien zou ik zeggen ga naar opticien of neem blindegeleidehond

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

99 automobilisten negeren rode kruizen op A12 | RijschoolPro

99 automobilisten negeren rode kruizen op A12

Exact 99 automobilisten hebben zaterdagochtend de rode kruizen op de A12 bij Gouda genegeerd, meldt de politie.

Zij veroorzaakten levensgevaarlijke situaties door geen acht te slaan op de rode kruizen op de matrixborden boven de weg en ontvangen binnenkort per post een boete.

De overtredingen gebeurden rond 09.00 uur, toen de politie na een ongeluk een veilige situatie probeerde te scheppen voor hulpverleners. Daarom werden de op- en afrit van Gouda afgezet. Aanwezige agenten konden de kentekens van de 99 overtreders fotograferen. Het Openbaar Ministerie bepaalt de hoogte van het boetebedrag.

Eén automobilist heeft behalve de rode kruizen ook een afzetting met pionnen genegeerd door eromheen te rijden. Deze automobilist is gesommeerd te stoppen en zal bij het CBR een zogenoemde Educatieve Maatregel Gedrag (EMG) moeten volgen, aldus de politie.

(ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “99 automobilisten negeren rode kruizen op A12”

Marco Konings|16.06.20|08:29

als je echt niet weet wat rood kruis boven weg betekent,nou dan zou ik nog maar eens wat rijlesjes nemen,of je rijbewijs en autosleutels inleveren,en zoals laatst ook n vrouw bij interview zei ik zag t niet omdat ik op mobiel bezig was,ook inleveren en flikker die mobiel in kofferbak als je gaat rijden,en andere mensen die kruizen zegge niet te hebben gezien zou ik zeggen ga naar opticien of neem blindegeleidehond

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.