CBR locatie in Rijswijk weer open, locatie Eemnes tijdelijk naar andere plek

Het praktijkexamencentrum van het CBR in Eemnes wordt verbouwd. De eindgesprekken en de uitslag van het examen vinden daarom vanaf 6 juli een stukje verderop aan de Bramenberg 12 plaats. In Rijswijk is de verbouwing afgerond, vanaf 6 juli vinden de examens daarom weer op de gebruikelijke locatie plaats.

De verbouwing in Eemnes moet ergens eind augustus zijn afgerond. Tot die tijd verkast het CBR daar naar Bramenberg 12. De ontvangst en de ritten zelf beginnen en eindigen gewoon op de parkeerplaats bij de Bramenberg 6, de reguliere locatie. Voor kandidaten en instructeurs is de parkeerplaats op nummer 6 alleen toegankelijk vlak voor of tijdens de praktijkexamens en toetsen. Dit vanwege de coronamaatregelen en de beperkte ruimte op het terrein.

In Rijswijk is de verbouwing bijna klaar. Vanaf maandag 6 juli neemt het CBR weer praktijkexamens af vanaf het CBR-examencentrum aan de Lange Kleiweg 30 in Rijswijk. Door aanzienlijke schade na brandstichting begin dit jaar moest het rijvaardigheidsbureau met de praktijkexamens uitwijken naar Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86.

De theorie-examens worden in ieder geval tot 31 juli nog afgenomen in de tijdelijke locatie ‘At the Park’ in Kessler Park 1. Momenteel wordt onderzocht per wanneer ook de theorie-examens weer terug verhuizen naar het examencentrum aan de Lange Kleiweg 30.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.