Wil jij twee dagen gratis proefrijden en lesgeven in een nieuwe lesauto?

Vakblad RijschoolPro en Lesautolease.nl testen samen met rijscholen de nieuwste modellen lesauto’s. Rijscholen mogen twee dagen lang gratis proefrijden en testen. Lesautolease.nl verzorgt de auto en wij doen verslag van de gebruikerservaringen. 

We beginnen het testrijden met de handgeschakelde Ford Puma Mild Hybrid. Vier rijscholen worden hiervoor geselecteerd. Geef je op als je een gratis tweedaagse proefrit wilt maken. Na de Ford Puma komen er nog andere nieuwe modellen aan de beurt. We zijn heel nieuwsgierig naar welke lesauto’s de rijschoolwereld kijkt. Laat het weten via de enquête.

Klik op deze link om de enquête in te vullen.

Wil jij twee dagen lang lessen met een nieuwe lesauto? Laat dan aan het einde van de enquête je contactgegevens achter. Invullen duurt nog geen twee minuutjes. Van de proefritten wordt een videoreportage gemaakt voor RijschoolProTV.

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wil jij twee dagen gratis proefrijden en lesgeven in een nieuwe lesauto? | RijschoolPro

Wil jij twee dagen gratis proefrijden en lesgeven in een nieuwe lesauto?

Vakblad RijschoolPro en Lesautolease.nl testen samen met rijscholen de nieuwste modellen lesauto’s. Rijscholen mogen twee dagen lang gratis proefrijden en testen. Lesautolease.nl verzorgt de auto en wij doen verslag van de gebruikerservaringen. 

We beginnen het testrijden met de handgeschakelde Ford Puma Mild Hybrid. Vier rijscholen worden hiervoor geselecteerd. Geef je op als je een gratis tweedaagse proefrit wilt maken. Na de Ford Puma komen er nog andere nieuwe modellen aan de beurt. We zijn heel nieuwsgierig naar welke lesauto’s de rijschoolwereld kijkt. Laat het weten via de enquête.

Klik op deze link om de enquête in te vullen.

Wil jij twee dagen lang lessen met een nieuwe lesauto? Laat dan aan het einde van de enquête je contactgegevens achter. Invullen duurt nog geen twee minuutjes. Van de proefritten wordt een videoreportage gemaakt voor RijschoolProTV.

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.