“Verkeer moet beter op motorrijders letten”

Het verkeer is niet ingericht op motoren. Automobilisten en andere bestuurders zijn vaak niet op motorrijders bedacht en merken ze te laat op, zegt Hugo Pinksterboer van de motorrijdersactiegroep (MAG) in een reactie op vier motorongelukken dit weekend, waarbij vijf dodelijke slachtoffers vielen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen:

Auteur: Tessa Heerschop

1 reactie op ““Verkeer moet beter op motorrijders letten””

Mart Kuiper|13.06.22|16:01

Als motorrijschool wil ik ook wel een ander eerlijk geluid laten horen. Want aan de mentaliteit van menig motorrijder valt ook nog een hoop te verbeteren. Ga as.weekend maar eens naar Zandvoort of Scheveningen… Verkeersinzicht, voertuigbeheersing en bewustzijn van je eigen kwetsbaarheid is bij een aantal ver te zoeken. En het blijft kennelijk in de ogen van een aantal speelgoed…gassen, hard rijden, stoer doen en het Alfa mannetje uithangen. Een slechte combi op 2 wielen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

“Verkeer moet beter op motorrijders letten” | RijschoolPro

“Verkeer moet beter op motorrijders letten”

Het verkeer is niet ingericht op motoren. Automobilisten en andere bestuurders zijn vaak niet op motorrijders bedacht en merken ze te laat op, zegt Hugo Pinksterboer van de motorrijdersactiegroep (MAG) in een reactie op vier motorongelukken dit weekend, waarbij vijf dodelijke slachtoffers vielen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen:

Auteur: Tessa Heerschop

1 reactie op ““Verkeer moet beter op motorrijders letten””

Mart Kuiper|13.06.22|16:01

Als motorrijschool wil ik ook wel een ander eerlijk geluid laten horen. Want aan de mentaliteit van menig motorrijder valt ook nog een hoop te verbeteren. Ga as.weekend maar eens naar Zandvoort of Scheveningen… Verkeersinzicht, voertuigbeheersing en bewustzijn van je eigen kwetsbaarheid is bij een aantal ver te zoeken. En het blijft kennelijk in de ogen van een aantal speelgoed…gassen, hard rijden, stoer doen en het Alfa mannetje uithangen. Een slechte combi op 2 wielen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.