Tot 2500 euro aan subsidie voor digitaliseren rijschool

Voor het digitaliseren van je rijschool kun je als ondernemer 2500 euro aan subsidie ontvangen. Ontzettend handig wanneer je al langere tijd twijfelt om van papier over te stappen naar ‘The Cloud’ en digitaal aan de slag te gaan met het plannen van leerlingen, instructeurs, locaties en voertuigen. Om voor de subsidieregeling Mijn Digitale Zaak in aanmerking te komen dien je wel te voldoen aan een klein aantal voorwaarden. Deze leggen we je hieronder uit. Maar eerst vertellen we je hoe je met Dation kun digitaliseren.

Tegenwoordig is het digitaliseren van je rijschool niet meer weg te denken. Jongeren zijn gewend alles te regelen op de smartphone, en daarom kan deze omslag niet achterblijven. Met rijschool software kun je de rijschool nog beter profileren binnen de doelgroep. Zelfs examinatoren van het CBR zijn tegenwoordig niet meer te herkennen zonder hun tablet.

‘’Doordat onze processen zijn geautomatiseerd met rijschoolsoftware durft ik te stellen dat onze rijschool klaar is voor de toekomst. Financiële administratie is enorm vereenvoudigd, contact met leerling en ouder is verbeterd en er is veel meer inzicht in de vorderingen van de leerlingen.’’

Agendasysteem

Een goed agendasysteem is onmisbaar voor je rijschool. Een duidelijke agenda en planning maken je rijschool niet alleen betrouwbaar en professioneel, het helpt je ook nog eens ontzettend veel tijd besparen. Bijvoorbeeld met je administratie. Want naast een interactieve agenda zijn financiële zaken, nascholing en inzage in hoe je bedrijf ervoor staat ook onderdelen van de software.

Je persoonlijke dashboard is gekoppeld aan een app speciaal voor instructeurs en een app voor leerlingen. Hierdoor kunnen instructeurs in de auto al een vervolg les plannen, vorderingen kaarten bijhouden, betalingen inzien en huiswerk meegeven. Mocht er onverhoopt iets voor doen, dan hebben zij ook altijd de agenda van kantoormedewerkers, collega instructeurs, voertuigen én locaties altijd bij de hand.

Lessen plannen en annuleren

Ook leerlingen kunnen met de app zelf lessen plannen en annuleren, mits je dit als rijschool toestaat. Tegoeden zijn in de leerling-app altijd inzichtelijk, even als de vorderingen en het huiswerk. Daarbij heeft de leerling met de app altijd inzicht in de facturen en betalingen. Verder kunnen er automatische herinneringen worden verstuurd van bijvoorbeeld een rijles, examen of CBR-machtiging, waardoor de leerling altijd op de hoogte is en nooit meer een les kan vergeten.

Besparing van 5 uur per week

Veel rijschoolhouders doen administratieve werkzaamheden op zondagmiddag. Maar met hulp van Dation is dat niet meer nodig. Je bespaart namelijk al gauw 5 uur per week. Met de software kan de rijschoolhouder zijn lessen en examens plannen, de facturatie afhandelen, en wordt dubbel werk via tal van koppelingen voorkomen. Er worden ook koppelingen gemaakt naar TOP CBR, iDeal en SMS-module. Maar ook koppelingen naar de boekhoudprogramma’s en de website van de rijschoolhouder.

2500 euro

Ben jij de rijschoolhouder met 5-50 FTE en wil jij dat de kosten voor digitaliseren met 50% worden gesubsidieerd? Grijp dan deze kans om jouw rijschool tot een digitaal succes te maken. Oriënteer vrijblijvend hoe we de subsidie voor jouw rijschool kunnen inzetten.

‘’Doordat onze processen zijn geautomatiseerd met rijschoolsoftware durft ik te stellen dat onze rijschool klaar is voor de toekomst. Financiële administratie is enorm vereenvoudigd, contact met leerling en ouder is verbeterd en er is veel meer inzicht in de vorderingen van de leerlingen.’’

 Frans-Bert Ruber
Rijschool Ruber

Nadat je je vrijblijvend hebt aangemeld voor een oriënterend gesprek, kijken we samen hoe we jouw rijschool tot een digitaal succes kunnen maken en bedenken we samen een plan. De bestemmingen hebben we al voor je uitgewerkt, aan jou om de route naar jouw favoriete bestemmingen uit te stippelen. De realisatie vindt plaats in Q3 en/of Q4 2022, zodat jij klaar bent voor 2023.

Onderwerpen: ,

Dation

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tot 2500 euro aan subsidie voor digitaliseren rijschool | RijschoolPro

Tot 2500 euro aan subsidie voor digitaliseren rijschool

Voor het digitaliseren van je rijschool kun je als ondernemer 2500 euro aan subsidie ontvangen. Ontzettend handig wanneer je al langere tijd twijfelt om van papier over te stappen naar ‘The Cloud’ en digitaal aan de slag te gaan met het plannen van leerlingen, instructeurs, locaties en voertuigen. Om voor de subsidieregeling Mijn Digitale Zaak in aanmerking te komen dien je wel te voldoen aan een klein aantal voorwaarden. Deze leggen we je hieronder uit. Maar eerst vertellen we je hoe je met Dation kun digitaliseren.

Tegenwoordig is het digitaliseren van je rijschool niet meer weg te denken. Jongeren zijn gewend alles te regelen op de smartphone, en daarom kan deze omslag niet achterblijven. Met rijschool software kun je de rijschool nog beter profileren binnen de doelgroep. Zelfs examinatoren van het CBR zijn tegenwoordig niet meer te herkennen zonder hun tablet.

‘’Doordat onze processen zijn geautomatiseerd met rijschoolsoftware durft ik te stellen dat onze rijschool klaar is voor de toekomst. Financiële administratie is enorm vereenvoudigd, contact met leerling en ouder is verbeterd en er is veel meer inzicht in de vorderingen van de leerlingen.’’

Agendasysteem

Een goed agendasysteem is onmisbaar voor je rijschool. Een duidelijke agenda en planning maken je rijschool niet alleen betrouwbaar en professioneel, het helpt je ook nog eens ontzettend veel tijd besparen. Bijvoorbeeld met je administratie. Want naast een interactieve agenda zijn financiële zaken, nascholing en inzage in hoe je bedrijf ervoor staat ook onderdelen van de software.

Je persoonlijke dashboard is gekoppeld aan een app speciaal voor instructeurs en een app voor leerlingen. Hierdoor kunnen instructeurs in de auto al een vervolg les plannen, vorderingen kaarten bijhouden, betalingen inzien en huiswerk meegeven. Mocht er onverhoopt iets voor doen, dan hebben zij ook altijd de agenda van kantoormedewerkers, collega instructeurs, voertuigen én locaties altijd bij de hand.

Lessen plannen en annuleren

Ook leerlingen kunnen met de app zelf lessen plannen en annuleren, mits je dit als rijschool toestaat. Tegoeden zijn in de leerling-app altijd inzichtelijk, even als de vorderingen en het huiswerk. Daarbij heeft de leerling met de app altijd inzicht in de facturen en betalingen. Verder kunnen er automatische herinneringen worden verstuurd van bijvoorbeeld een rijles, examen of CBR-machtiging, waardoor de leerling altijd op de hoogte is en nooit meer een les kan vergeten.

Besparing van 5 uur per week

Veel rijschoolhouders doen administratieve werkzaamheden op zondagmiddag. Maar met hulp van Dation is dat niet meer nodig. Je bespaart namelijk al gauw 5 uur per week. Met de software kan de rijschoolhouder zijn lessen en examens plannen, de facturatie afhandelen, en wordt dubbel werk via tal van koppelingen voorkomen. Er worden ook koppelingen gemaakt naar TOP CBR, iDeal en SMS-module. Maar ook koppelingen naar de boekhoudprogramma’s en de website van de rijschoolhouder.

2500 euro

Ben jij de rijschoolhouder met 5-50 FTE en wil jij dat de kosten voor digitaliseren met 50% worden gesubsidieerd? Grijp dan deze kans om jouw rijschool tot een digitaal succes te maken. Oriënteer vrijblijvend hoe we de subsidie voor jouw rijschool kunnen inzetten.

‘’Doordat onze processen zijn geautomatiseerd met rijschoolsoftware durft ik te stellen dat onze rijschool klaar is voor de toekomst. Financiële administratie is enorm vereenvoudigd, contact met leerling en ouder is verbeterd en er is veel meer inzicht in de vorderingen van de leerlingen.’’

 Frans-Bert Ruber
Rijschool Ruber

Nadat je je vrijblijvend hebt aangemeld voor een oriënterend gesprek, kijken we samen hoe we jouw rijschool tot een digitaal succes kunnen maken en bedenken we samen een plan. De bestemmingen hebben we al voor je uitgewerkt, aan jou om de route naar jouw favoriete bestemmingen uit te stippelen. De realisatie vindt plaats in Q3 en/of Q4 2022, zodat jij klaar bent voor 2023.

Onderwerpen: ,

Dation

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.