CBR praktijkexamencentrum Blerick

CBR verhuist praktijkexamencentrum Venlo

Hier komt het nieuwe praktijkexamencentrum Venlo van het CBR Foto: CBR

Het CBR-praktijkexamencentrum Venlo verhuist van het Antoniusplein 2 naar de Parlevinkerweg 1 in Blerick. Het CBR heeft daartoe besloten vanwege ‘de grote parkeerproblemen in het drukke winkelgebied’ bij de huidige locatie.

Het nieuwe praktijkexamencentrum is te vinden op industrieterrein Groot Boller/Ubroek, op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73. “Daar komen we in een keurig kantoorpand, op de eerste verdieping van het hoofdgebouw met een lift. Na een verbouwing kun je daar vanaf maandag 31 oktober praktijkexamen doen voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi”, meldt het CBR. Ook kunnen kandidaten met een medische beperking er strakst terecht voor een rijtest.

De theorie-examens blijven wel op de oude locatie plaatsvinden, omdat daarvoor geen parkeerplaatsen nodig zijn. De nieuwe vestiging ligt op nog geen drie kilometer van het huidige examencentrum in het oude raadhuis van Blerick.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR verhuist praktijkexamencentrum Venlo | RijschoolPro
CBR praktijkexamencentrum Blerick

CBR verhuist praktijkexamencentrum Venlo

Hier komt het nieuwe praktijkexamencentrum Venlo van het CBR Foto: CBR

Het CBR-praktijkexamencentrum Venlo verhuist van het Antoniusplein 2 naar de Parlevinkerweg 1 in Blerick. Het CBR heeft daartoe besloten vanwege ‘de grote parkeerproblemen in het drukke winkelgebied’ bij de huidige locatie.

Het nieuwe praktijkexamencentrum is te vinden op industrieterrein Groot Boller/Ubroek, op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73. “Daar komen we in een keurig kantoorpand, op de eerste verdieping van het hoofdgebouw met een lift. Na een verbouwing kun je daar vanaf maandag 31 oktober praktijkexamen doen voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi”, meldt het CBR. Ook kunnen kandidaten met een medische beperking er strakst terecht voor een rijtest.

De theorie-examens blijven wel op de oude locatie plaatsvinden, omdat daarvoor geen parkeerplaatsen nodig zijn. De nieuwe vestiging ligt op nog geen drie kilometer van het huidige examencentrum in het oude raadhuis van Blerick.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.