Automobilist (19) botst op lesauto; mogelijk onder invloed
ongeval

Automobilist (19) botst op lesauto; mogelijk onder invloed

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een 19-jarige automobilist die maandag op een lesauto in Middelburg botste, was mogelijk onder invloed van verdovende middelen. De politie heeft een bajonet, wiet en hasj in beslag genomen die in de auto werden aangetroffen.

Dat meldt PZC dinsdag. Het ongeval vond maandagmiddag 1 mei plaats op de Torenweg in Middelburg, waarna de weg tijdelijk werd afgesloten voor verkeer. Zowel de lesauto als de personenauto zijn beschadigd geraakt bij de botsing. Een bijrijder van de lesauto is gewond geraakt en na controle naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe de aanrijding precies plaatsvond, is niet duidelijk.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automobilist (19) botst op lesauto; mogelijk onder invloed | RijschoolPro
Automobilist (19) botst op lesauto; mogelijk onder invloed
ongeval

Automobilist (19) botst op lesauto; mogelijk onder invloed

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een 19-jarige automobilist die maandag op een lesauto in Middelburg botste, was mogelijk onder invloed van verdovende middelen. De politie heeft een bajonet, wiet en hasj in beslag genomen die in de auto werden aangetroffen.

Dat meldt PZC dinsdag. Het ongeval vond maandagmiddag 1 mei plaats op de Torenweg in Middelburg, waarna de weg tijdelijk werd afgesloten voor verkeer. Zowel de lesauto als de personenauto zijn beschadigd geraakt bij de botsing. Een bijrijder van de lesauto is gewond geraakt en na controle naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe de aanrijding precies plaatsvond, is niet duidelijk.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.