Geen nieuwe rijexamens bij het CBR tot eind april

Het CBR besloot om de maand april vrij te houden indien er meer examens worden uitgesteld vanwege een mogelijk verlengde lockdownperiode. Zodra er meer duidelijkheid is, worden er weer plekken vrijgegeven.

In april kunnen er geen nieuwe examens, toetsen en rijtesten ingepland worden. Het CBR zal het reserveringssysteem blokkeren voor deze periode, omdat ze voorrang willen geven aan eventuele uitgestelde toetsen en examens.

Momenteel blijft het nog wel mogelijk om plekken te reserveren voor examens en toetsen die zijn uitgesteld vanwege de huidige lockdown. Voor deze toetsen kan na de dag van uitstel meteen een reservering worden gemaakt.

Houd RijschoolPro in de gaten voor de actuele informatie over de invloed van de lockdownmaatregelen op de rijschoolbranche.

Lees ook:

CBR: boeken van inhaalexamens na de lockdown nu mogelijk

Meld je nu aan voor het gratis online rijschool-event

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Geen nieuwe rijexamens bij het CBR tot eind april”

Wil Huizing|09.01.21|10:40

hoe kan het dat wij stil liggen en het leger gewoon door gaat met rijles ?

Margreet Grooters|22.01.21|10:16

Waarom kunnen al geplande motorexamens niet doorgaan? Mijn zoon heeft al twee keer een afzegging gehad, zou 7 januari afrijden, en óok zijn autorijexamen is al eens uitgesteld. Dat kost steeds extra lessen, naast een medische keuring die voor beide examens apart moesten….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.