Heel 2016 gratis dubbele bediening bij een nieuwe SEAT

Écht lekker autorijden doe je in een SEAT. Daarbij zijn de SEAT modellen verrassend zakelijk en dus een uitstekende keuze voor rijschoolhouders. Bestel nu een SEAT Ibiza, Leon of Ateca en krijg de dubbele bediening gratis!

SEAT Ibiza

De Ibiza is al sinds 1984 het icoon van SEAT. Door de strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne technologie is deze temperamentvolle auto nog altijd jong, modern en sportief. Je kunt je Ibiza 5-deurs helemaal naar je eigen stijl aanpassen door de brede keuze aan accessoires. Dankzij de zuinige motoren belast je zowel je portemonnee als het milieu niet teveel. Tel hier de scherpe prijs bij op en je hebt de complete Ibiza rijervaring!

SEAT Leon

De SEAT Leon staat bekend om zijn superieure rijgedrag. Hij is niet voor niets ook op 12 september 2016 verkozen tot Lesauto van het jaar 2017! Met de 1.0 EcoTSI is geen wegdek te gek. De 115 pk in combinatie met een sportief onderstel zorgt voor een perfecte wegligging. En toch verbruikt hij maar 4,3 liter per 100 kilometer. Deze combinatie van superieur rijgedrag, echt vermogen en zuinigheid maakt van de Leon veel meer dan zomaar een auto.

SEAT Ateca

De nieuwe SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt om het dagelijks leven een beetje onalledaagser te maken vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Gratis dubbele bediening

Speciaal voor leden van VerkeersPro heeft SEAT een actie: het hele jaar kunt u gratis dubbele bediening krijgen op de SEAT Ibiza, Leon en Ateca! Geïnteresseerd in deze actie? Loop dan gerust even binnen bij één van onze dealers.

Lees hier de actievoorwaarden.