Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Onderstaande bedrijven waren hierbij aanwezig.

AM Products

AM Products heeft al meer dan 15 jaar ervaring met kabels en is al ruim 10 jaar actief met het monteren van FAT-Dual Control dubbele bedieningen. Door deze geruime ervaring zijn de monteurs van AM Products echte specialisten te noemen. Hierdoor geven zij buiten de standaardgarantie op de systemen ook garantie op de inbouw en werking.

amproducts.eu

ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd te Eindhoven. Het is een dochteronderneming van de ANWB. Op dit moment heeft de franchise-organisatie meer dan 250 ambitieuze medewerkers en een landelijke dekking van 25 vestigingen. Daarmee is ANWB Rijopleiding een van de grootste rijscholen zijn van Nederland.

anwb.nl/auto/rijbewijs/franchisenemer-worden

Autorijbewijs.nl

Op Autorijbewijs.nl kiezen leerlingen eenvoudig een goede rijschool met een goed pakket in hun eigen regio.

autorijbewijs.nl

Belastingdienst

De Belastingdienst is verantwoordelijk voor het heffen en innen van belastingen en premies. De dienst is bezig met een landelijk actie onder rijscholen, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn deel bijdraagt.

belastingdienst.nl

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

bovag.nl

Bovemij

Als onderdeel van BOVAG is Bovemij volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche en kennen ze de specifieke situatie van de klanten als geen ander. Op basis van bijna 50 jaar verzekeringsexpertise biedt het bedrijf een totaalpakket aan verzekeringen. Bij Bovemij krijgt u altijd de beste verzekeringsoplossingen.

bovemij.nl

Dation

Dation is de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Momenteel werken dagelijks ruim 450 rijscholen (gezamenlijk meer dan 1500 instructeurs en nog eens honderden administratief medewerkers) met de administratie software van Dation om hun dagelijks activiteiten te ondersteunen.

dation.nl

DCTM

DCTM is een organisatie die zich al jarenlang bezighoudt met verkeersveiligheid in de breedste zin van het woord. Zij wil met producten, opleidingen, individuele begeleidingen en advies actief bijdragen aan een verkeersveiliger Nederland. In dit kader heeft DCTM de opleiding tot Rijinstructeur+ ontwikkeld. Om een hoge kwaliteit te garanderen werkt zij hierbij actief samen met BGL & partners en BOVAG rijscholen.

dctm.nl

Flexpulse

Flexpulse automatisering is een jong en dynamisch bedrijf in Tilburg dat sinds 2009 actief is op het gebied van automatisering, gespecialiseerd in online agenda- en boekhoudsystemen.

flexpulse.nl

Gerards Verhuur

Gerards Verhuur is uw partner voor de verhuur van voertuigen en motoren, uitsluitend bedoeld voor rijscholen en aanverwante bedrijven in de rijschoolbranche. De reden om gebruik te maken van vervangend of aanvullende lesvoertuigen kan erg divers zijn. Wij bieden u tegen scherpe tarieven een passende oplossing aan.

gerards-verhuur.nl

Green Dino

Green Dino BV is producent van rijsimulators met geautomatiseerde observatie, beoordeling en instructie voor competentiegericht opleiden. Daarnaast ontwikkelt Green Dino serious games en virtual labs en verzorgt het bedrijf trainingen.

greendino.nl

Haverkate

Haverkate is een klein administratie- en advieskantoor, gespecialiseerd in de boekhouding van rijscholen. Doordat ze zelf jarenlang een rijschool hebben gerund, kennen ze dit vak van binnen en van buiten. Haverkate verzorgt de gedeeltelijke of complete administratie voor rijscholen. Voor eenmansbedrijven, VOF’s en BV’s verzorgen zij de jaarrekening, de aangifte(n) omzetbelasting, inkomstenbelasting en de salarisadministratie.

haverkate-rijschooladministratie.nl

IBKI

Het IBKI is specialist in examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche. Het instituut is onder meer verantwoordelijk voor examinering van rijinstructeurs in opleiding en de verplichte bijscholing van bestaande rijinstructeurs.

ibki.nl

Jongepier Mobility Masters

Met al 4 jaar op rij het hoogste slagingspercentage is Jongepier Mobility Masters dé rijinstructeur opleider van Nederland. Daarnaast biedt Jongepier Mobility Masters vervolgopleidingen aan voor motor, aanhangwagen, vrachtwagen en autobus.

jongepier.nl

Klantenvertellen

Klantenvertellen helpt rijscholen om beoordelingen van cursisten te verzamelen en te publiceren. Ongeveer 350 rijscholen gebruiken het Klantenvertellen reviewsysteem al. Door het tonen van klant beoordelingen op de website van de rijschool, in Google, en op portals zoals Autorijbewijs.nl kunnen verkeersscholen eenvoudig nieuwe cursisten aantrekken.

klantenvertellen.nl

LBVI

De LBVI is een vereniging waarbij 14 grote en middelgrote opleidingsinstituten voor rijinstructeurs zijn aangesloten. Bij de leden staat de kwaliteit van het onderwijs voorop en zeker niet de kwantiteit. Door een gedegen onderlinge samenwerking is er een goede kwaliteit van het onderwijstraject ontstaan en deze kwaliteit staat hoog in het vaandel.

lbvi.nl

LENS Media

LENS Media is een van de grootste leveranciers van verkeersleermiddelen voor het oefenen voor theorie-examens bij het CBR. LENS biedt theorieopleidingen in de vorm van theorie- en examenboeken, CD-ROM’s, DVD’s, websites en interactieve cursussen.

lensmedia.nl

Lesautoverhuur

Lesautoverhuur biedt een groot scala aan diensten om uw mobiliteit als rijschoolhouder te waarborgen. Met de grootste zorg heeft Lesautoverhuur haar dienstenpakket samengesteld, waarbij kwaliteit en dienstverlening een leidende rol hebben. De basis hiervoor is een groot wagenpark van representatieve en jonge lesvoertuigen die op verhuurbasis worden aangeboden.

lesautoverhuur.nl

Maxxis Banden

Maxxis banden bieden prestatie en een lange levensduur, hebben een innovatief en aantrekkelijk profielontwerp dat wordt gecombineerd met een hoge kilometrage, beheersbaarheid en tractie. Bij Maxxis wordt een band net zolang getest en beoordeeld op de Europese kwaliteitseisen, totdat zij ervan zijn overtuigd dat dit het beste produkt is dat ze kunnen maken.

maxxisbanden.nl

Oxxmirrors

Oxxmirrors.com is de online webshop voor Rijschool Nederland. Zowel grote als kleine rijscholen en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van rijschool-benodigdheden.

oxxmirrors.com/nl/

Payleven

Payleven geeft u de vrijheid om overal en altijd in de lesauto kaartbetalingen te accepteren. Met onze oplossing kan eindelijk iedereen elektronische betalingen accepteren: gemakkelijk, betaalbaar & veilig. Op internationaal niveau zijn we de eerste die een mobiele pinoplossing hebben ontwikkeld voor de smartphone en tablet.

payleven.nl

Peter Claassen

Peter Claassen is het adres voor inbouw van uw dubbele bediening. De Peheja-dubbele bediening is universeel en in ieder voertuig in te bouwen. Dat gebeurt met minimale schade, met name door het gebruik van flexibele kabels. De pedalen zijn uitneembaar, een gaspedaal is een optie.

peterclaassen.nl

Plan2Drive

Plan2Drive is de rijlesplanner gemaakt door en voor rijschoolhouders. Alles staat in het teken van gebruiksvriendelijkheid voor de rijschoolhouder en instructeur.

plan2drive.nl

Premiums.mobi

Premiums.mobi maakt rijscholen vindbaar en zichtbaar op internet. Premiums.mobi levert websites met een online agenda waarmee leerlingen gemakkelijk hun rijles kunnen plannen vanaf de PC, tablet of smartphone. Alle websites van Premiums.mobi worden getoond op pagina 1 van de lokale zoekresultaten in Google.

premiums.mobi

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites in de mobiliteitssector, zoals VerkeersPro.nl, TaxiPro.nl, TankPro.nl, SpoorPro.nl, OVpro.nl en BandenPro.nl.

promediagroup.nl

Rijschoolservice BV

Al jarenlang is Rijschoolservice een betrouwbare leverancier van verkeersleer- en hulpmiddelen die u als rijschoolhouder nodig heeft om professioneel les te kunnen geven. Rijschoolservice levert leermiddelen van Uitgeverij Smit, Edudrive en Den Boer.

rijschoolservice.nl

Spotzer

Spotzer verstrekt online marketingdienst aan MKB in 16 landen. Door creatieve ideeën en nieuw technologieën te delen met klanten, bereiken wij op succesvolle wijze hun publiek.

spotzer.nl

SRB

De SRB koopt collectief producten en diensten in voor aangesloten rijschoolhouders. Door deze gezamenlijke inkoop behaalt de stichting voor de deelnemende rijschoolhouders aanzienlijke voordelen.

rijschoolbelang.nl/index.php/home-srb

ST Software

ST Software ontwerpt en produceert al meer dan 13 jaar rijsimulatoren voor de rijschoolbranche. Onze systemen behoren wereldwijd tot de top in hun klasse. Ze dragen bij aan een betere opbouw van de rijopleiding en zijn een kosteneffectieve meerwaarde voor de rijschool.

stsoftware.nl

Verjo

Verjo is dé uitgever voor leermiddelen op gebied van verkeer en vervoer. Verjo streeft ernaar de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en begrijpbaar te maken. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Verjo veel kennis in huis op het gebied van verkeer en vervoer. Deze kennis delen wij graag met u, zodat de leerling slaagt en een bekwaam weggebruiker wordt en blijft!

verjo.nl

VRB

Vereniging Rijschool Belang (VRB) heeft als doel: het behartigen van gemeenschappelijke belangen van rijschoolhouders en rijinstructeurs in Nederland.

verenigingrijschoolbelang.nl