inn style, maarssen, lesautotestdag, logo, rijschoolbeurs

Lesauto-testdag en Rijschoolbeurs op 26 november 2012

Beste lezer van VerkeersPro.nl,

Graag nodigen wij u uit voor de eerste editie van de landelijke Lesauto-testdag met Rijschoolbeurs in Maarssen (Utrecht) op maandag 26 november 2012. Diverse autofabrikanten stellen op deze compleet verzorgde dag hun nieuwste modellen beschikbaar. Er zijn in totaal 500 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Want vol = vol.

Update: Er is enorm veel belangstelling voor de eerste editie van de Lesauto-testdag met Rijschoolbeurs op 26 november in Maarssen. Het totaal aantal beschikbare plaatsen van 500 is al bezet. Daarom is VerkeersPro.nl een reservelijst gestart.

Geregistreerden op de reservelijst maken kans om op de entreelijst te komen als er iemand zich afmeldt. Bovendien geeft een plek op de reservelijst gratis toegang tot de Rijschoolbeurs vanaf 14:00 uur ‘s middags. Meld u direct kosteloos aan voor de reservelijst van de Lesautotestdag met Rijschoolbeurs via het inschrijfformulier. -einde update

Proefritten

Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen de hele dag door proefritten maken. De rijschoolbranche kan zo op een onafhankelijke en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar testen. Daarnaast is Honda aanwezig met diverse motoren (A, A1, A2 en volgmotoren), waarmee ook proefritten gemaakt kunnen worden.

VerkeersPro.nl faciliteert deze dag en coördineert de proefritten. Tijdens de dag is er een bijbehorende Rijschoolbeurs waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren.

inschrijfbutton, inschrijven

Importeurs

Er kunnen ruim negentig lesauto’s en acht motoren uitgebreid getest worden van de volgende importeurs:

 • Volkswagen (nieuwe Golf 7, Polo, Up!)
 • Renault (nieuwe Clio)
 • Mercedes-Benz (nieuwe A-klasse)
 • Kia (Rio, Cee’d)
 • Hyundai (i20, i30, i40, ix35, Veloster)
 • Volvo (V40 diesel, V60 plug-in hybride)
 • Citroën (C3)
 • Toyota (Yaris, Prius, GT86)
 • Honda (diverse motoren cat. A, A1, A2 en volgmotor, Civic, Jazz)
 • Opel (Corsa, Astra, Ampera)
 • Peugeot (nieuwe 208, 508 RXH)
 • Ford (Fiësta, Focus, B-Max)
 • Alfa Romeo (Giulietta)
 • Fiat (Punto)

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deelnemende organisaties zijn CBR, Bovag & Bovemij, VRB/SRB, LBVI, Dation, Lens Media, Lesautoverhuur, VERJO, Haverkate Rijschool Adm. & Advies, ST Software, Rijschoolservice, Peter Claassen dubbele bedieningen, Flexpulse automatisering, Maxxis Banden, Stip to Media, VekaBest, BD Lease, Belastingdienst en Green Dino.

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Na het event is er een afsluitende borrel. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

Locatie

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. Maar ben er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Rijschoolbeurs

De lesautotestdag is de perfecte gelegenheid om te netwerken, de nieuwe modellen te testen en om de rijschoolbeurs op uw gemak te bezoeken. De dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 18:30 uur.

Meld u direct kosteloos aan voor de Lesautotestdag via het inschrijfformulier.

Vragen? Neem contact met ons op.

Manouk Brouwers
Eventmanager VerkeersPro.nl
[email protected]
076-5153557

inschrijfbutton, inschrijven