Lesauto Testdag, 2012

Nog vier dagen tot de Lesauto Testdag

Nog vier dagen te gaan en dan vindt alweer de tweede editie van de Lesauto Testdag plaats. Met 750 aanmeldingen van rijschoolhouders en rijinstructeurs uit heel het land is het aantal deelnemers van de vorige editie (600) ruimschoots overschreden. De inschrijving is inmiddels gesloten. 

Op 23 september staat Inn Style in Maarssen (Utrecht) geheel in het teken van de rijscholenbranche. Rijschoolhouders en instructeurs kunnen onder andere proefritten maken in de nieuwste modellen lesauto’s en -motoren, deelnemen aan workshops en netwerken met collega’s. Daarnaast zullen toeleveranciers en organisaties uit de sector zich presenteren op de Rijschoolbeurs en wordt de Lesauto van het Jaar 2014 bekendgemaakt.

Deelnemers

De Lesauto Testdag 2012 was een enorm succes. Met 14 automerken, 90 testauto’s en meer dan 600 deelnemers bleek er groot draagvlak voor dergelijke activiteiten binnen de branche te zijn. Op 23 september wordt aan die geslaagde dag van 2012 gevolg gegeven.

Klik hier voor meer informatie over de Lesauto Testdag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.