Lesauto Testdag, Kasteel De Schaffelaar, Barneveld, LATD

Lesauto Testdag 2015 komt eraan: test één van deze merken

De Lesauto Testdag 2015 komt eraan! Dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche is op 15 september in Barneveld. Er hebben zich nu al 10 automerken en een elektrisch motorfiets-merk officieel aangemeld. Ook hebben tientallen exposanten zich voor de bijbehorende Rijschoolbeurs ingeschreven. De komende weken maakt VerkeersPro er nog meer bekend!

De Lesauto Testdag is een gratis en geheel verzorgde actieve dag speciaal voor de rijschoolbranche. Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen de hele dag nieuwe lesautomodellen testen. Ook is er een vakbeurs en een breed scala aan interessante kennis-workshops.

Kom ook! Schrijf je in via: www.lesautotestdag.nl

Auto’s testen

importeurs, merken, Lesauto Testdag 2015, merken, auto's, LATD

Rijinstructeurs kunnen tijdens de Lesauto Testdag volop auto’s testen van Ford, Citroën, Peugeot, Renault, Seat, Opel, Fiat, Mazda, Toyota en Nissan. Ook stelt het Amerikaanse merk Zero Motorcycles diverse elektrische motorfietsen ter beschikking om te testen.

Rijschoolbeurs

merken, Lesauto Testdag 2015De Rijschoolbeurs is onderdeel van de Lesauto Testdag. Aanwezig zijn Lesauto Verhuur, Lens Media, Bovag, Oxx Mirrors, IBKI, Verjo, VRB, NXXT, Peter Claassen, Bovemij, Smit Rijschoolservice, WRM Praktijkbegeleiding, Dation, Flexpulse, FAM, Plan2Drive, Premiums.mobi, PlanGo en Haverkate.

Lesauto Testdag bij prachtig kasteel

Kasteel De Schaffelaar, Lesauto Testdag 2015

We hebben een speciale locatie gevonden voor deze editie van de Lesauto Testdag. Hij gaat plaatsvinden bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld (ten oosten van Utrecht).

Kasteel de Schaffelaar is een monumentaal landhuis op een prachtig landgoed, omringd door park en bos. Deze stijlvolle buitenlocatie beschikt over een sfeervolle beursvloer, verdeeld over meerdere zalen.

Per auto is Kasteel de Schaffelaar eenvoudig te bereiken. Het ligt binnen 1 uur rijden van Amsterdam, Rotterdam en Breda. Het kasteel heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt tegenover het station van Barneveld.

Registreren

Registreer je nu voor toegang tot de Lesauto Testdag 2015. Ga naar: lesautotestdag.nl/registratie

Alvast bedankt voor uw komst. Graag tot ziens op de Lesauto Testdag 2015 op 15 september bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld.

Met vriendelijke groet,

Joan Blaas
Uitgever VerkeersPro

banner LATD

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.