Rijschool Innovatie Award 2017: aanmelden nu mogelijk

Wie wint de Rijschool Innovatie Award 2017? Ondernemers en toeleveranciers in de rijschoolbranche mogen hun innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche.

Voordrachten

Voor de Rijschool Innovatie Award 2017 ontvangen we graag voordrachten uit de markt. Voorwaarde is wel dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of de dienst mag tevens door iedere rijinstructeur / rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit. Aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award kan via de website van de Lesauto Testdag.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen.

Lezers kunnen stemmen

De drie inzendingen met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

Meld je hier aan voor de Rijschool Innovatie Award.

Lees ook: Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschool Innovatie Award 2017: aanmelden nu mogelijk | RijschoolPro

Rijschool Innovatie Award 2017: aanmelden nu mogelijk

Wie wint de Rijschool Innovatie Award 2017? Ondernemers en toeleveranciers in de rijschoolbranche mogen hun innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche.

Voordrachten

Voor de Rijschool Innovatie Award 2017 ontvangen we graag voordrachten uit de markt. Voorwaarde is wel dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of de dienst mag tevens door iedere rijinstructeur / rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit. Aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award kan via de website van de Lesauto Testdag.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen.

Lezers kunnen stemmen

De drie inzendingen met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

Meld je hier aan voor de Rijschool Innovatie Award.

Lees ook: Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.