Aantal registraties voor Lesauto Testdag 2017 loopt snel op

Vergeleken met vorig jaar hebben zich op dit moment al veel meer bezoekers geregistreerd voor de Lesauto Testdag 2017. De zesde editie op 18 september belooft dus goed bezocht te worden. Naast het kosteloos registreren voor het evenement kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor de workshops om zeker te zijn van een plekje.

Tijdens de Lesauto Testdag komen rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de verschillende informatieve workshops en voor het testen van vele potentiële lesauto’s. De organisatie is in handen van VerkeersPro. Bezoekers kunnen zich gratis registreren voor het evenement.

Omdat de bijzondere locatie vorig jaar goed is bevallen, wordt de Lesauto Testdag opnieuw gehouden in en om het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg in Soest.

Programma

Het programma van deze zesde editie is al voor een groot deel rond:

  • Bezoekers kunnen tientallen lesauto’s testen op het buitenterrein
  • De auto die de beste beoordeling heeft gekregen van de rijinstructeurs, krijgt de titel ‘Lesauto van het Jaar 2018’
  • Rijschoolbeurs met allerlei innovaties van zo’n 30 exposanten
  • Interessante workshops over diverse onderwerpen. Ook gaan de brancheverenigingen, CBR en IBKI met elkaar in discussie over de toekomst van de rijschoolbranche. Meld je aan voor een workshop om een plaats te reserveren.
  • Uitreiking van de Rijschool Innovatie Award: aanmelden is nog steeds mogelijk.

Rijschool van de toekomst

De dag staat in het teken van de ‘Rijschool van de Toekomst’. Tijdens de Lesauto Testdag gaat de branche hierover in gesprek. Er zijn interessante workshops te volgen waarvan een groot deel in het teken staat van dit thema, zoals een workshop over de komst van de zelfrijdende auto.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.