Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesmotor-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Onderstaande bedrijven zijn hierbij aanwezig.

Bovemij

Als onderdeel van BOVAG is Bovemij volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche en kennen ze de specifieke situatie van de klanten als geen ander. Op basis van bijna 50 jaar verzekeringsexpertise biedt het bedrijf een totaalpakket aan verzekeringen. Bij Bovemij krijgt u altijd de beste verzekeringsoplossingen.

bovemij.nl

Dation

Dation is de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Momenteel werken dagelijks ruim 450 rijscholen (gezamenlijk meer dan 1500 instructeurs en nog eens honderden administratief medewerkers) met de administratiesoftware van Dation om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen.

dation.nl

Gerards Verhuur

Gerards Verhuur is uw partner voor de verhuur van voertuigen en motoren, uitsluitend bedoeld voor rijscholen en aanverwante bedrijven in de rijschoolbranche. De reden om gebruik te maken van vervangende of aanvullende lesvoertuigen kan erg divers zijn. Wij bieden u tegen scherpe tarieven een passende oplossing aan.

gerards-verhuur.nl

Jongepier Mobility Masters

Met al 4 jaar op rij het hoogste slagingspercentage is Jongepier Mobility Masters dé rijinstructeur opleider van Nederland. Daarnaast biedt Jongepier Mobility Masters vervolgopleidingen aan voor motor, aanhangwagen, vrachtauto en autobus

jongepier.nl

Motor-video

Motor-video heeft zich gespecialiseerd in video opname systemen voor motorrijders. Onze aanvankelijke hobby heeft zich ontwikkeld tot een specialisme, waar beginnende en gevorderde motor-video enthousiasten hun voordeel mee kunnen doen. Tevens leveren wij producten, welke bij uitstek geschikt zijn voor motorrijscholen. Niet voor niets hebben de instructeurs van de KNMV gekozen voor een oplossing van Motor-video!

motor-video.nl

TomTom

TomTom speelt met haar TomTom RIDER in op de markt voor lesmotoren. Het navigatiesysteem kan gemonteerd worden op elk type motor met het RAM-montagesysteem. Het navigatiesysteem geeft de optie om snelle routes te rijden, of juist leuke kronkelroutes en is gemakkelijk in de bediening en geeft tijdens het rijden een duidelijk overzicht van de route. Via de active dock wordt het navigatiesysteem opgeladen tijdens het rijden. Daarnaast heeft de TomTom RIDER een bluetooth functie en is compatible met de meeste headsets.

tomtom.com

Verjo

Verjo is dé uitgever voor leermiddelen op gebied van verkeer en vervoer. Verjo streeft ernaar de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en begrijpbaar te maken. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Verjo veel kennis in huis op het gebied van verkeer en vervoer. Deze kennis delen wij graag met u, zodat de leerling slaagt en een bekwaam weggebruiker wordt en blijft!

verjo.nl