Honda, Motoren, Lesauto, Testdag

Lesauto Testdag: Honda Motoren stelt 100 extra kaarten beschikbaar

Door de grote belangstelling voor de Lesauto Testdag is de dag met 650 inschijvingen vol. Echter worden er dit jaar 100 extra kaarten beschikbaar gesteld door Honda Motoren, waardoor de dag volledig verzorgd is voor 750 bezoekers. Honda komt namelijk ook dit jaar weer met lesauto-modellen en lesmotoren. Het merk Honda demonstreert hiermee haar betrokkenheid in de rijschoolbranche.

Honda brengt de volgende lesmotoren mee:

 • NSC50R
 • MSX125
 • PCX125
 • CB500FA
 • CB500XA
 • CBF600NA
 • NC700SA
 • NC700XA DCT
 • VFR1200XA DCT

Motor-instructeurs die hun motorpak en -helm meebrengen kunnen op 23 september uitgebreid de verschillende lesmotoren van Honda testen. Schrijf nu in voor de Lesauto Testdag en ben verzekerd van de één van de laatste 100 plaatsen.

VerkeersPro.nl Lesauto Testdag 2013

Automerken

Tijdens de Lesauto Testdag kunnen rijinstructeurs de hele dag automodellen uit proberen om te kijken hoe ze presteren in een lessituatie. Er kan onder meer gereden worden met de lesauto-modellen van Honda, Volkswagen, Kia, MINI, Peugeot, Renault, Seat, Suzuki, Opel,Toyota, Hyundai, Citroen, Ford en Volvo. De modellen kunt u bekijken via deze pagina.

Tractor Rijden

Rijschool Argus neem haar Claas-instructuctietractor mee naar de Lesauto Testdag. Dit is een van de weinige tractoren met dubbele bediening en een unicum in Nederland. Ervaar zelf het rijden of het lesgeven in een tractor.

Workshops

Tijdens de Lesauto Testdag 2013 zijn er verschillende workshops die u als bezoeker kunt bijwonen. Er zijn 2 zalen waarin simultaan workshops worden gehouden. Door de grote interesse is er alleen nog plaats bij de workshop: “Veilig en goedkoop pinnen in de lesauto” – Het CCV / Payleven. U kunt zich hiervoor inschrijven tijdens de registratie.

Rijschoolbeurs

Maar liefst 27 toeleveranciers van de rijschoolbranche nemen deel als standhouder aan de Rijschoolbeurs. Tijdens de Rijschoolbeurs kunnen rijinstructeurs persoonlijk in gesprek gaan met deze toonaangevende partijen in de rijschoolbranche. Kijk hier voor de deelnemende organisaties.

Rijschool Innovatie Award

De nominaties voor de Rijschool Innovatie Award zijn bekend. Dat zijn:

 1. Sjaak de Coninck met de cursus Rijinstructeur+ voor training van Verkeerangst.
 2. Dation met Greenstar Statistics ‘black-box rijadviseur’.
 3. Verjo met Verkeer Situatiemaker Applicatie ‘digitaal schetsboek’.

De rijschoolbranche zal vanaf vrijdag 6 september bepalen wie deze prestigieuze award voor de eerste keer gaat winnen.

Alle nieuwsbrief-lezers ontvangen later deze week een persoonlijke uitnodiging om hun stem uit te brengen. Deze uitnodiging is gekoppeld per email-adres, waardoor lezers eenmaal hun stem kunnen uitbrengen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 23 september tijdens de Lesauto Testdag. Kijk hier voor meer informatie over de nominaties.

Barbecue

Dit jaar is er aansluitend een gezellige barbecue georganiseerd door VerkeersPro waaraan u kunt deelnemen voor €20,- per persoon. Tijdens deze barbecue krijgt u onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om na te kletsen met uw collega’s en kunt u deze leuke dag op een ontspannen manier afsluiten.

Meld u direct aan voor een van de 100 extra kaarten. Bij 750 deelnemers sluit de inschrijving.

Klik hier en schrijft u in!

Wij begroeten u graag op de Lesauto Testdag 2013.

Met vriendelijke groet,

Joan Blaas
VerkeersPro.nl

lesautotestdagheader

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.