knmv, nk, motorinstructeurs

VerkeersPro en KNMV organiseren eerste Lesmotor Testdag

knmv, nk, motorinstructeurs

Speciaal voor motorinstructeurs organiseert VerkeersPro op 13 april 2014 de Lesmotor Testdag in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). De dag vindt plaats op het Politie Circuit in Lelystad en is bedoeld voor instructeurs uit heel Nederland.

Honda, BMW, KTM en Harley Davidson stellen tijdens de Lesmotor Testdag hun nieuwste modellen beschikbaar. Motorinstructeurs kunnen ze op die manier testen op de geschiktheid als les- of volgmotor. Bovendien mogen instructeurs met hun eigen motor op het circuit rijden en deelnemen aan het NK Behendigheid en Moto Gymkhana. Diverse instructeurs van KNMV zullen deze activiteiten begeleiden en instructie geven.

Les- & Volgmotor van het Jaar 2014

Dit jaar kiest de rijschoolbranche voor het eerst de Lesmotor van het Jaar 2014 en de Volgmotor van het Jaar 2014. Bezoekers van de dag beoordelen de modellen en bepalen uiteindelijk welke motoren zich de winnaars van deze verkiezing mogen noemen. De winnaars worden aan het einde van de Lesmotor Testdag bekendgemaakt.

VerkeersPro heeft het gehele circuit afgehuurd, zodat instructeurs de hele dag kunnen rijden met zowel een eigen motor als de testmotoren. Om deel te nemen wordt dan ook een eigen bijdrage van 50 euro gevraagd. Dit is inclusief koffie, thee en lunch. En deelnemers kunnen de hele dag op het circuit rijden met zowel eigen als testmotoren.

Programma

Het programma van de dag is als volgt:

10:00 Opening registratie en ontvangst
10:30 Start testritten
13:00 Lunch
16:45 Einde testritten
17:15 Bekendmaking Les- en Volgmotor van het Jaar 2014
18:00 Einde

Inschrijven

De Lesmotor Testdag is het uitgelezen moment om te netwerken met andere motorinstructeurs en vaardigheden te laten zien tijdens het NK Behendigheid. Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is het zaak om tijdig te registreren. Vol is immers vol. Mis deze actieve en gezellige activiteit niet en zorg dat u zich tijdig inschrijft.

Meld u direct aan voor de Lesmotor Testdag via het inschrijfformulier: www.verkeerspro.nl/lesmotortestdag-2014/registratie/.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manouk Brouwers via [email protected] / 076 3030372

Lesmotor Testdag, header

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.