Honda, Motoren, Lesauto, Testdag

Vier motormerken tijdens Lesmotor Testdag op 13 april

Vier grote motormerken stellen hun nieuwste modellen beschikbaar voor de Lesmotor Testdag op zondag 13 april in Lelystad. Motorinstructeurs kunnen uit tientallen modellen kiezen om testritten te maken op het Politie Circuit en ze op die manier te testen op het gebruik als les- of volgmotor. Deelnemende importeurs zijn Honda, BMW, Harley Davidson en KTM. De groep aanwezige importeurs wordt in de komende weken nog uitgebreid.

Tijdens de Lesmotor Testdag kunnen motorinstructeur de hele dag de nieuwste modellen motoren uitproberen op het geheel afgehuurde circuit. Ook mogen zij met hun eigen motoren de baan op. Daarnaast zal het NK Behendigheid plaatsvinden en worden op basis van de testritten de Les- en Volgmotor van het Jaar 2014 gekozen.

Modellen

Er kan onder meer getest worden met de volgende motormodellen:

 • Honda CB500
 • Honda CBF125
 • Honda CTX1300
 • Honda MSX125
 • Honda NC750
 • Honda VFR1200
 • Honda VFR800
 • Harley Davidson Dyna Fat Bob
 • Harley Davidson Sportster Iron
 • Harley Davidson Sportster SuperLow
 • KTM Adventure
 • KTM Duke
 • BMW F700 GS
 • BMW F800 R

Circuit

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) zet diverse instructeurs in om de dag te begeleiden. De dag is volledig verzorgd en gratis voor rijschool-ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een lunch, koffie, thee en frisdrank.

VerkeersPro heeft het hele circuit afgehuurd. Om deel te nemen aan de testdag vragen we een eigen bijdrage van 50 euro. U kunt dan de hele dag op het circuit rijden met zowel uw eigen motor als de testmotoren. De Lesmotor Testdag is daarnaast het uitgelezen moment om te netwerken met andere motorinstructeurs en om uw vaardigheden op de motor te laten zien tijdens het NK Behendigheid.

Aanmelden

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesmotoren testen en op eigen motoren op het circuit rijden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Lesmotor Testdag, header

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vier motormerken tijdens Lesmotor Testdag op 13 april | RijschoolPro
Honda, Motoren, Lesauto, Testdag

Vier motormerken tijdens Lesmotor Testdag op 13 april

Vier grote motormerken stellen hun nieuwste modellen beschikbaar voor de Lesmotor Testdag op zondag 13 april in Lelystad. Motorinstructeurs kunnen uit tientallen modellen kiezen om testritten te maken op het Politie Circuit en ze op die manier te testen op het gebruik als les- of volgmotor. Deelnemende importeurs zijn Honda, BMW, Harley Davidson en KTM. De groep aanwezige importeurs wordt in de komende weken nog uitgebreid.

Tijdens de Lesmotor Testdag kunnen motorinstructeur de hele dag de nieuwste modellen motoren uitproberen op het geheel afgehuurde circuit. Ook mogen zij met hun eigen motoren de baan op. Daarnaast zal het NK Behendigheid plaatsvinden en worden op basis van de testritten de Les- en Volgmotor van het Jaar 2014 gekozen.

Modellen

Er kan onder meer getest worden met de volgende motormodellen:

 • Honda CB500
 • Honda CBF125
 • Honda CTX1300
 • Honda MSX125
 • Honda NC750
 • Honda VFR1200
 • Honda VFR800
 • Harley Davidson Dyna Fat Bob
 • Harley Davidson Sportster Iron
 • Harley Davidson Sportster SuperLow
 • KTM Adventure
 • KTM Duke
 • BMW F700 GS
 • BMW F800 R

Circuit

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) zet diverse instructeurs in om de dag te begeleiden. De dag is volledig verzorgd en gratis voor rijschool-ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een lunch, koffie, thee en frisdrank.

VerkeersPro heeft het hele circuit afgehuurd. Om deel te nemen aan de testdag vragen we een eigen bijdrage van 50 euro. U kunt dan de hele dag op het circuit rijden met zowel uw eigen motor als de testmotoren. De Lesmotor Testdag is daarnaast het uitgelezen moment om te netwerken met andere motorinstructeurs en om uw vaardigheden op de motor te laten zien tijdens het NK Behendigheid.

Aanmelden

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesmotoren testen en op eigen motoren op het circuit rijden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Lesmotor Testdag, header

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.