motorfiets, Tom ten Wolde, KNMV, rijinstructeur

Review nieuwe Honda CB650F lesmotor, introductie op Lesauto Testdag

Honda presenteert op de Lesauto Testdag de nieuwe Honda CB650F. Het gaat om de landelijke introductie van de CB650F als lesmotor; het nieuwe model motorfiets in de categorie A. Hij wordt ook leverbaar als A2. De Lesauto Testdag is op 16 september in Maarssen. Deelnemers die hun motorpak en -helm meenemen, kunnen de motorfiets uitproberen. KNMV-instructeur Tom ten Wolde testte hem alvast uit namens VerkeersPro.nl.

Bekijk de review met Tom ten Wolde:

Rijschoolbranche

“Wij zien de VerkeersPro Lesauto Testdag als een zeer belangrijk contactmoment met de professionals uit de rijschoolbranche. Dat illustreren we deze editie door de Honda CB650F lesmotor voor Nederland te lanceren” zegt Martijn Eising van Honda Nederland.

“We gaan daarom bezoekers van het evenement in de gelegenheid stellen om de enorme wendbaarheid, het voorspelbare weggedrag en het toegankelijke vermogen te ervaren van deze veelbelovende nieuwkomer in het segment van rijbewijscategorie A. Uiteraard hebben we ook de rest van het Honda les- en volgmotor programma meegenomen. Kom dus langs bij de Honda stand en neem motorkleding mee.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Review nieuwe Honda CB650F lesmotor, introductie op Lesauto Testdag | RijschoolPro
motorfiets, Tom ten Wolde, KNMV, rijinstructeur

Review nieuwe Honda CB650F lesmotor, introductie op Lesauto Testdag

Honda presenteert op de Lesauto Testdag de nieuwe Honda CB650F. Het gaat om de landelijke introductie van de CB650F als lesmotor; het nieuwe model motorfiets in de categorie A. Hij wordt ook leverbaar als A2. De Lesauto Testdag is op 16 september in Maarssen. Deelnemers die hun motorpak en -helm meenemen, kunnen de motorfiets uitproberen. KNMV-instructeur Tom ten Wolde testte hem alvast uit namens VerkeersPro.nl.

Bekijk de review met Tom ten Wolde:

Rijschoolbranche

“Wij zien de VerkeersPro Lesauto Testdag als een zeer belangrijk contactmoment met de professionals uit de rijschoolbranche. Dat illustreren we deze editie door de Honda CB650F lesmotor voor Nederland te lanceren” zegt Martijn Eising van Honda Nederland.

“We gaan daarom bezoekers van het evenement in de gelegenheid stellen om de enorme wendbaarheid, het voorspelbare weggedrag en het toegankelijke vermogen te ervaren van deze veelbelovende nieuwkomer in het segment van rijbewijscategorie A. Uiteraard hebben we ook de rest van het Honda les- en volgmotor programma meegenomen. Kom dus langs bij de Honda stand en neem motorkleding mee.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.