Online Opsporing Verzocht voor motorverkoper met spijt

“Elke motorrijder kent het: ooit een motor verkocht en dan begint het te knagen. Rijdt-ie nog rond? Met wie en hoe staat hij erbij?” Met die woorden wordt de Opsporing Verzocht-pagina voor het terugvinden van van de hand gedane motoren geïntroduceerd. Door middel van advertentie-teksten worden lezers opgeroepen zich te melden als ze meer weten over de huidige verblijfplaats van een eerder verkochte motor.

Op verzoek van smachtende voormalige eigenaars van motoren, gaat ANWB Motor wekelijks op zoek naar twee van zulke motorfietsen, zo wordt gesteld. Gouden tips kunnen per mail worden achtergelaten en komen bij de zoekende partijen terecht. Dit alles om de motorverkoper met spijt met zijn oude liefde te verenigen. Of gewoon om te laten weten waar de motor zich op dit moment bevindt.

Motor

Initiatiefnemer ANWB Motor heeft voor de zoektocht een gedeelte op haar website gereserveerd. Iedere dinsdag worden op de pagina twee motorfietsen geplaatst, waarvan de eigenaren graag willen weten waar en bij wie ze terecht zijn gemomen, zo is de insteek.

De voormalige eigenaar van een Laverda 750 SF die na vijftien jaar wil weten hoe het nu met zijn oude beestje gaat. Of een motorrijder die dringend op zoek is naar de huidige eigenaar van witte Honda GL1500 omdat hij tot op de dag van vandaag betreurt dat hij hem ooit heeft ingeruild voor een ander exemplaar. Ze zijn al op de Opsporing Verzocht-pagina te vinden.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.