motor theorie

Theorie.nl zoekt ervaren motorinstructeur die theorieles geeft

VACATURE – Theorie.nl is op zoek naar een ervaren motorinstructeur die theorieles geeft. Bekijk hieronder de vacature.

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime motorinstructeur voor het maken van nieuwe examenvragen en het bewaken van de kwaliteit van onze theorie-examens.

Functiebeschrijving:

Met uw kennis en enthousiasme bent u medeverantwoordelijk voor de content op de website www.theorie.nl. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van hoogwaardige examenvragen voor de motor.

Functie-eisen:

  • Minimaal MBO-niveau
  • U beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift in de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Wij bieden een flexibele en uitdagende parttime functie waarmee u zelf uw tijd kunt indelen en samen met onze projectmanager zorgt voor nieuwe examenvragen en examenstof. Hier staat een uitstekende vergoeding voor u tegenover. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan uw motivatiebrief met CV naar [email protected] Wij zullen u snel uitnodigen voor een gesprek.

Over Theorie.nl

Sinds 2001 zijn wij de grootste theorie-examen site op het Internet met meer dan 35 miljoen gemaakte theorie-examens in de afgelopen 18 jaar! De eerste 15 jaar onder de noemer DriversOnly maar sinds mei 2016 zijn wij omgedoopt tot Theorie.nl. Dagelijks komen er meer dan 15.000 mensen oefenen op onze website welke wordt bijgehouden door een aantal zeer gedreven (oud-) instructeurs.

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.