Nu te koop: Rijschool Pakket Veilig Rijles Geven

Vanaf maandag 11 mei mogen rijschoolhouders weer beginnen met het aanbieden van rijlessen. Bij hen is er verwarring en onzekerheid, maar voorzichtig aan ook blijdschap dat ze weer aan de slag mogen. Maar hoe om te gaan met die 1,5 meter afstand in een kleine ruimte als de auto? Hoe kan de veiligheid geborgd worden enkel met het stellen van gezondheidsvragen?

Deze vraagstukken waren aanleiding voor Op Weg Verkeersopleidingen uit Goes om een online meeting met meerdere rijscholen te organiseren. Tijdens deze meeting hebben Zeeuwse rijscholen de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe om te gaan met deze nieuwe realiteit. Eén van de belangrijkste collectieve afspraken die uit de meeting is voortgekomen is het gebruik van mondkapjes in de auto.

Om deze bijzondere beroepsgroep te helpen zo verantwoord mogelijk hun werk te doen heeft Op Weg Verkeersopleidingen i.s.m. CSD technology een speciaal “Rijschool pakket” samengesteld, welke bestaat uit 100 mondkapjes, 1 hygiëne spray en een tube hygiëne gel. 

Rijscholen kunnen dit pakket bestellen via de speciale webshop.