rijinstructeur, pda, software

Dation komt met Starterspakket voor beginnende rijschool

rijinstructeur, pda, software

Softwareleverancier Dation introduceert het startersabonnement voor beginnende rijscholen. Hiermee wil de marktleider in planning- en administratiesoftware nieuwe rijschoolhouders meteen voordelig laten kennis maken met de voordelen van een geautomatiseerde administratie.

“Veel startende rijscholen hebben in de eerste maanden van hun bestaan te maken met hoge kosten en veel nieuwe administratieve handelingen, maar nog geen volledig inkomen”, licht Dation-verkoopmanager Wouter Eijkelenkamp toe. “Zij hebben immers niet vanaf de eerste dag een volle agenda. Toch is het belangrijk voor elke startende rijschool om vanaf dag één de administratie op orde te hebben.”

Het voeren van een volledig geautomatiseerde administratie scheelt veel manuren, maar er zit wel een prijskaartje aan. “Deze is echter lang niet zo hoog als vaak gedacht wordt”, vindt Eijkelenkamp. “Maar omdat een startende rijschool de kosten wil drukken, begint hij vaak niet vanaf de start van de rijschool met een handig administratie systeem. Met het startersabonnenement komt Dation de startende rijschool nu tegemoet, door initiële kosten nog lager te maken dan gewoonlijk.”

Met het Dation Dashboard Startersabonnement betaalt de startende rijschool de eerste maanden niet meteen het volledige abonnementsbedrag, maar geldt er gedurende de eerste drie maanden een korting. Eijkelenkamp: “Uit onze ervaring is gebleken dat een startende rijschool gemiddeld vanaf de vierde maand 36 uur of meer lest. Dation vindt het dan ook niet meer dan redelijk dat er dan ook vanaf maand vier pas volledig betaalt hoeft te worden voor gebruik van Dation Dashboard.”

Kosten voor de rijschool:

Maand 1:            25% v/h abonnementsbedrag = (€ 9,95 / € 12,50 incl. Rijlesplanner)
Maand 2:            50% v/h abonnementsbedrag  = (€ 19,95 / € 24,95 incl. Rijlesplanner)
Maand 3:            75% v/h abonnementsbedrag  = (€ 29,95 / € 37,50 incl. Rijlesplanner)
Maand 4:           100% v/h abonnementsbedrag = (€ 39,95 / € 49,95 incl. Rijlesplanner)

Vanaf maand 4 betaalt de rijschool het reguliere abonnementsbedrag. Daarnaast ontvangt de rijschool de startservice twv. van € 125,- voor slechts € 50,-. Voor dit bedrag wordt het systeem volledig startklaar opgeleverd, zodat de rijschool gelijk aan de slag kan. De rijschool mag niet langer dan drie maanden voor de ingangsdatum van het contract zijn ingeschreven bij de KvK. 

Dation is partner van VerkeersPro.nl

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Dation komt met Starterspakket voor beginnende rijschool”

RHM Nutbeij|27.09.10|15:24

geachte ,heer,mevrouw

heeft u misschien meer info, over geautomatiseerde administratie, en rijlesplanner, want ik ben op het moment bezig met de afronding rij-instructeur, en ga een eenmanszaak beginnen, dus een starter, zou graag willen weten wat dat alles precies inhoud.

mvg;Rudy Nutbeij
Toutenburg 303
7423xc Deventer
tel;0652628008

jane lilienthal|31.01.11|13:52

ben beginnende rijschoool , graag wil ik wat meer info . groet jane

Eugenie van Haasen|28.02.11|12:05

Geachte heer, mevrouw,

Kunt u me meer informatie geven over de geautomatiseerde administratie, want ik ben per heden een starter.

Met vriendelijke groet,

Eugenie van Haasen

Tahib|07.12.11|12:59

ik wil informatie over geautomatiseerde administratie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.