bovemij

Bovag-leden kunnen belang in Bovemij Verzekeringen kopen

NIJMEGEN – Verzekeringsmaatschappij Bovemij gaat voor maximaal 40 miljoen euro nieuwe aandelen uitgeven. Hiermee wil het bedrijf verdere groei financieren, de solvabiliteit verbeteren en de betrokkenheid van ondernemers in de mobiliteitsbranche vergroten.

De certificaten worden aangeboden aan Bovag-leden (zoals Bovag-rijscholen, directeur-grootaandeelhouders van Bovag-bedrijven en werknemers en bestuurders van Bovag en Bovemij zelf).

De Bovemij Verzekeringsgroep is een Nederlandse schadeverzekeringsgroep die in 1963 is opgericht door de branchevereniging voor de mobiliteitsector, Bovag. Die is nu nog de enige aandeelhouder van de Bovemij Verzekeringsgroep.

Voor de aanbieding geldt een minimale investering van € 5.000,- en maximaal een belang van 5,01% in het geplaatste kapitaal. De inschrijvingsperiode duurt tot 19 november.

Informatie over de Bovemij Verzekeringsgroep en de aanbieding, zoals het Prospectus, het inschrijvingsformulier, de statuten zoals deze zullen gelden na de aanbieding en recente jaarverslagen zijn beschikbaar op www.bovemijverzekeringsgroep.nl/investeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.