begeleid rijden, proef, rijschool, leerling, rijles

Bovag-bijeenkomst over Begeleid Rijden is vol

BUNNIK – De speciale Bovag-bijeenkomst over het begeleid rijden op 25 oktober is uitverkocht. In korte tijd heeft de Bovag meer dan 120 reacties ontvangen, de maximale grootte van de accommodatie in Bunnik.

Degenen die zich reeds hebben aangemeld hebben inmiddels een bevestiging van deelname ontvangen. De organisator van deze bijeenkomst, de Divisie Motor (DMO) van Bovag Rijscholen, bekijkt of er eventueel een tweede bijeenkomst over Begeleid Rijden dient te worden georganiseerd.

Jonge leerlingen

Tijdens de dag zal er een presentatie worden gegeven over internetmarketing en het bereiken van jonge leerlingen via de sociale media met praktische handvaten voor de rijschool. Ook komt het thema: “hoe om te gaan met jonge leerlingen” aan bod.

Wanneer de landelijke proef Begeleid Rijden wordt ingevoerd is nog onbekend. De voorlopige planning is medio 2011. Hierbij mogen jongeren vanaf 16,5 jaar rijles volgen en vanaf hun 17e examen doen bij het CBR. Tot de 18e verjaardag mag alleen onder begeleiding en diverse voorwaarden een auto bestuurd worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Bovag-bijeenkomst over Begeleid Rijden is vol”

Wim|07.10.10|13:20

Steeds vaker blijkt dat de rijinstructeur die heeft besloten NIET lid te zijn van de Bovag grote delen informatie dreigt te gaan missen, eerst de 2 jaarlijkse beurs die niet meer voor iedereen open is gesteld ( ok het ligt genuanceerder ) en nu dit soort bijeenkomsten waar ik misschien best interesse zou hebben.

compliment voor de BOVAG of slecht van de andere branche vertegenwoordigers

Ik voel me bijna gedwongen lid te worden

Wim van Dijk

Roger|08.10.10|10:16

Mee eens, ikzelf probeer mijn leven en werk volgens (volgens mij) goed doordachte inzichten zuiver te houden, daar hoort beleid van Bovag IBKI CBR FAM Innovam, en weet ik welke clubjes nog meer niet bij.
De reden hiervoor? Managers willen managen en niet werken.
Als ik vind dat ik of mijn wijze van werken gemanaged moet worden dan zoek en vraag ik iemand.
Voornoemde hobbyclubjes zijn bij uitstek het voorbeeld van overhead kosten. Onder het mom van het in huis hebben van gezond verstand, en nou net DAT valt iedere keer weer zwaar tegen.
Dus wat mij betreft opheffen deze clubs en verstandige mensen aan het woord laten.
Vergelijkbaar met uitzendburo`s uwv cwi prov. staten enz. enz.
Een pak aantrekken en gewichtig spreken. Niet voor mij.
Goedemorgen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.