Innstyle, Zaal, Lesautotestdag, Rijschoolbeurs

Vier zalen Rijschoolbeurs tijdens Lesauto-testdag: zaal 1

Innstyle, Zaal, Lesautotestdag, Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag op 26 november bij InnStyle in Maarssen is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deze Rijschoolbeurs bestaat in totaal uit 4 zalen. Onderstaande bedrijven presenteren zich in zaal ‘Aarde’ en stellen zich graag even aan u voor.

Valeo

Valeo Service levert premium onderdelen en diensten voor zowel personenauto’s als trucks. Valeo Service wordt ondersteund door de expertise van de Valeo Group en diens leidende positie in de eerste montage markt.

Valeo Service heeft een van de meest uitgebreide productprogramma’s in de aftermarkt met 269 productlijnen die 13 voertuigfuncties afdekken voor personen- en bedrijfswagens en is hiermee een echte multi-specialist. De producten en diensten voor de Benelux worden geleverd via het Noord-Europese distributiecentrum in Helmond, Nederland.

Bovag/Bovemij

Uw branche kent specifieke risico’s. Als dé verzekeraar van de mobiliteitsbranche en onderdeel van BOVAG kennen wij uw markt als geen ander. We weten precies welke risico’s u loopt en hoe u daar grip op krijgt. Op basis van bijna 50 jaar verzekeringsexpertise hebben wij altijd de beste oplossingen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf, uw werknemers of uw klanten. Wij regelen het altijd voor u!

Ga naar onze vernieuwde website voor meer informatie.

Lens Media

LENS Media is al 10 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van verkeersopleidingen en levert voor iedere opleiding een betaalbare en hoogwaardige kwaliteit ten dienste van uw cursisten, zoals:  leermiddelen in boekvorm, maar ook interactieve leermiddelen, zoals:  iTheorie, theorie-examens op iPhone en iPad. LENS Media is niet alleen leverancier, maar ook producent van verkeersleermiddelen. Alle leermiddelen worden namelijk door specialisten van LENS Media in eigen beheer ontwikkeld.

Steeds meer grote verkeersinstituten laten leermiddelen ontwikkelen onder een private label. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. De opleidingen van Volkswagen Rijbewijs, Rabobank, TMF License to Liberty en Nationaal Verkeersexamen en de slechtste chauffeur van Nederland, zijn enkele voorbeelden van partners die gebruikmaken van de leermiddelen van LENS Media.

Rijschoolservice

Al jarenlang is Uitgeverij Smit/Rijschoolservice een betrouwbare leverancier van verkeersleer- en hulpmiddelen voor de rijschoolbranche. U kunt bij ons terecht voor theorieboeken, examen-oefenboeken, cd-roms met examentraining, Theorie Online maar ook daknaamborden, les- en instructiekaarten, spiegels, handboeken, verscheidene digitale producten om klassikaal les mee te geven, et cetera.

Producten die wij presenteren op de Rijschoobeurs zijn Digitale Praktijkbegeleiding voor uw Tablet-PC, 3D voorrangssituaties voor uw Tablet-PC, Geheel vernieuwde klassikale Opleiding cat. B en de Digitale leskaart.

BD Lease

BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Door onze intensieve samenwerking met een twaalftal banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Een personen- of bedrijfsauto leasen? U zult merken dat het vergelijken van leasetarieven complex is. De leaseprijs is slechts één onderdeel van een leasecontract. BD Lease kijkt en vergelijkt voor u, zodat u zeker bent van een scherpe prijsstelling. Minstens zo belangrijk zijn de algemene voorwaarden. BD Lease staat u daarbij met raad en daad terzijde, gedurende de gehele contractperiode. U kunt op ons rekenen!

ST Software

ST Software is opgericht door experts op het gebied van rijsimulator technologie en verkeersgedragsonderzoek. De produkten bestaan uit geavanceerde en innovatieve software modules voor gebruik in rijsimulatoren en worden toegepast in simulatoren voor rijvaardigheidstraining, gedragsonderzoek, beoordeling rijgeschiktheid en andere toepassingsvelden.

ST Software levert krachtige software modules and ontwerpt en ontwikkelt rijsimulatoren.

Maxxis

Maxxis banden heeft een negende plaats op de ranglijst grootste bandenproducenten wereldwijd. De banden bieden prestatie en een lange levensduur, hebben een innovatief en aantrekkelijk profielontwerp dat wordt gecombineerd met een hoge kilometrage, beheersbaarheid en tractie.

Bij Maxxis wordt een band net zolang getest en beoordeeld op de Europese kwaliteitseisen, totdat zij ervan zijn overtuigd dat dit het beste produkt is dat ze kunnen maken.

Rijschoolbeurs

Rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven voor de Lesauto-testdag kunnen de hele dag door de Rijschoolbeurs bezoeken. Mensen die op de reservelijst staan hebben vanaf 14:00 uur gratis toegang tot de rijschoolbeurs en ontvangen een aantal consumpties gratis.

Meld u direct kosteloos aan voor een bezoek aan de Rijschoolbeurs vanaf 14:00 uur via het inschrijfformulier.

Lees ook: Zaal 1
Lees ook: Zaal 2
Lees ook: Zaal 3
Lees ook: Zaal 4

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.