InnStyle, Zaal, Lesautotestdag, Rijschoolbeurs

Vier zalen Rijschoolbeurs tijdens Lesauto-testdag: zaal 2

Tijdens de Lesauto-testdag op 26 november bij InnStyle in Maarssen is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deze Rijschoolbeurs bestaat in totaal uit 4 zalen. Onderstaande bedrijven presenteren zich in zaal ‘Hout’ en stellen zich graag even aan u voor.

LBVI

De LBVI is een vereniging die al sinds de jaren 80 bestaat en waarbij 14 grote en middelgrote opleidingsinstituten voor rij-instructeurs zijn aangesloten. Bij onze leden staat de kwaliteit van het onderwijs voorop en zeker niet de kwantiteit. Bij de LBVI aangesloten opleidingsinstituten bent u een cursist en geen nummer, zoals het bij de fabrieksmatige opleiders kan voorkomen.

Door een gedegen onderlinge samenwerking is er een goede kwaliteit van het opleidingstraject ontstaan en deze kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dation

Dation is de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Sinds de oprichting van Dation in 2004 is het bedrijf continu gegroeid. Momenteel werken dagelijks ruim 300 rijscholen (gezamenlijk meer dan 1000 instructeurs en nog eens honderden administratief medewerkers) met de administratie software van Dation om hun dagelijks activiteiten te ondersteunen. Daarnaast maken meer dan 20.000 leerlingen regelmatig gebruik van hun digitale leeromgeving Rijlesplanner om de actuele status van hun cursus te bekijken of om zelf lessen te plannen via Internet.

Dation heeft zijn innovatiekracht meerdere malen bewezen: met de invoering van een online systeem, de invoering van de SmartPhone oplossing, de integratie van online theorie en het leerlingvolgsysteem en tot slot de invoering van Rijlesplanner.

VerkeersPro.nl / ProMedia Group

ProMedia Group is uitgever van diverse online vakbladen: VerkeersPro.nl (rijschoolbranche), TaxiPro.nl (taxibranche), TankPro.nl (tankstationbranche), SpoorPro.nl (Railinfrastructuurbranche) en OVpro.nl (Regionale Openbaar Vervoersbranche).

De redactie van de ProMedia Group brengt dagelijks objectief en professioneel nieuws voor deze branches in de vorm van nieuwsberichten, interviews, reportages, achtergrond, onderzoeken en opinie

Rijschoolbeurs

Rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven voor de Lesauto-testdag kunnen de hele dag door de Rijschoolbeurs bezoeken. Mensen die op de reservelijst staan hebben vanaf 14:00 uur gratis toegang tot de rijschoolbeurs en ontvangen een aantal consumpties gratis.

Meld u direct kosteloos aan voor een bezoek aan de Rijschoolbeurs vanaf 14:00 uur via het inschrijfformulier

Lees ook: Zaal 1
Lees ook: Zaal 2
Lees ook: Zaal 3
Lees ook: Zaal 4

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.