Lesbord, rijles

Masterclass strategiebepaling voor rijschoolhouders en zzp’ers

Hoe kan je als rijschoolhouder winnen in de huidige rijschoolmarkt met steeds meer concurrenten en steeds lagere uurtarieven? Het is een vraag die veel ondernemers binnen de branche dagelijks bezighoudt. Om inzicht en handreikingen te bieden om marketing slim en effectief in te zetten, organiseert VerkeersPro.nl de masterclass ‘Stategie voor jouw rijschool’. Rijschoolhouders en zzp’ers gaan met organisatiecoach Ed Dohle actief aan de slag met strategiebepaling in het eigen werkgebied. De masterclass vindt plaats op 10 december in Soesterberg. 

De workshop wordt gegeven aan de hand van de denkwijze van managementgoeroe Stephen R. Covey. Naast de workshop van een dag, volgen enkele weken later persoonlijke coaching-sessies op de eigen locaties van de deelnemers. Deze combinatie geeft een nieuwe kijk op ondernemen en leert om mogelijkheden en kansen te zien in de veranderende markt.

Handvatten

Tijdens de masterclass worden in de ochtend de zeven uitgangspunten van Covey uitgebreid toegelicht en krijgen ondernemers direct toepasbare tips en oefeningen. ‘s Middags gaan de deelnemers actief aan de slag met een persoonlijke strategie voor hun rijschool. Daarnaast is er ruimte om ervaringen met andere rijschoolhouders uit te wisselen.

Zes weken na de masterclass krijgen de deelnemers op de eigen locatie een één op één coaching sessie met Ed Dohle. Dit om de opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. De persoonlijke buisiness strategie wordt doorgenomen geheel in aansluiting op de situatie van de specifieke rijschool.

Inzichten

Gedurende de masterclass wordt aandacht besteed aan de volgende uitgangspunten van managementgoeroe Stephen Covey (1937 – 2012):

 • Wees pro-actief
 • Begin met het einde voor ogen
 • Belangrijke zaken eerst
 • Denk win-win
 • Eerst begrijpen, dan begrepen worden
 • Synergie en creatieve samenwerking
 • Hou de zaag scherp

Wat levert het op:

 • Inzicht in de huidige markt
 • Een nieuwe kijk op jouw business en dan met name ‘hoe kan het wél’
 • Inzicht in je persoonlijke ondernemersstijl
 • Meer klanten
 • Uiteindelijk meer omzet
 • Grotere klanttevredenheid

Kennis

De masterclass wordt gegeven op dinsdag 10 december in Soesterberg. Wegens het individuele karakter van de bijeenkomst zijn er slechts 10 plaatsen voor zzp’ers en rijschoolondernemers met personeel beschikbaar.

Met de speciale VerkeersPro.nl-korting wordt de coaching sessie voor slechts € 299,00 (inclusief lunch) aangeboden. Dit in plaats van € 599,00. Mochten er met twee personen van dezelfde rijschool komen, dan bedragen de totale kosten slechts € 499,00.

Update:
Beide masterclasses zitten vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.