Lesauto Testdag, Kasteel De Schaffelaar, Barneveld, LATD

Registratie voor de Lesauto Testdag 2015 is open

De registratie voor de Lesauto Testdag 2015 op 15 september in Barneveld is open. De Lesauto Testdag is een gratis en geheel verzorgde actieve dag speciaal voor de rijschoolbranche. Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen de hele dag nieuwe lesautomodellen testen. Ook is er een vakbeurs en een breed scala aan interessante kennis-workshops.

Registreer je nu via: www.lesautotestdag.nl/registratie

VerkeersPro brengt Lesauto Testdag naar prachtig kasteel

We hebben wel een hele speciale locatie gevonden voor deze editie van de Lesauto Testdag. Het gaat plaatsvinden bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld (ten oosten van Utrecht). Door het evenement op deze prachtige locatie te organiseren, belooft het een onvergetelijke dag te worden.

Kasteel de Schaffelaar is een monumentaal landhuis op een prachtig landgoed, omringd door park en bos. Deze stijlvolle buitenlocatie beschikt over een sfeervolle beursvloer, verdeeld over meerdere zalen.

Per auto is Kasteel de Schaffelaar eenvoudig te bereiken. Het ligt binnen 1 uur rijden van Amsterdam, Rotterdam en Breda. Het kasteel heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt tegenover het station van Barneveld.

Nieuwe lesauto’s testen 

Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe lesauto-modellen beschikbaar om uitgebreid te testen. Onder meer Seat, Citroën, Mazda, Peugeot, Nissan en Renault hebben zich nu al aangemeld. Binnenkort volgen er nog meer!

Workshops

Door de dag heen worden diverse workshops gehouden die interessant zijn voor rijschool-ondernemers. Onderwerpen die aan bod komen zijn het nieuwe CBR-theorie examen, WRM, Rijschoolvergelijking-sites, kwaliteit in de rijschoolbranche, Code95, noem maar op.

Rijschoolbeurs

Een belangrijk onderdeel van de Lesauto Testdag is de vakbeurs. Diverse toeleveranciers in de rijschoolbranche zullen hier hun nieuwste innovaties tonen. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Registreren

Registreer je nu voor toegang tot de Lesauto Testdag 2015. Ga naar: lesautotestdag.nl/registratie

Alvast bedankt voor uw komst. Graag tot ziens op de Lesauto Testdag 2015 op 15 september bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld.

Met vriendelijke groet,

Joan Blaas

Uitgever VerkeersPro

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.