ANWB Drivers Academy in Lelystad overgenomen

De ANWB Drivers Academy in Lelystad is overgenomen door ID Investments uit Schoorl, het bedrijf van de 23-jarige ondernemer Indy Dontje. Het test- en trainingscentrum gaat verder onder de nieuwe naam ‘Rijvaardigheidscentrum Lelystad’.

De ANWB blijft het Rijvaardigheidscentrum in ieder geval tot maart 2017 gebruiken. Daarnaast wordt het circuit momenteel actief gebruikt door verschillende aanbieders van rijvaardigheidstrainingen en door de automotive branche voor testdagen en presentatie van nieuwe auto’s en/of andere producten. Tevens wordt het rijvaardigheidscentrum steeds meer ingezet voor de organisatie van evenementen.

Ander beleid ANWB

Volgens de nieuwe eigenaar van het rijvaardigheidscentrum wilde de ANWB het test- en trainingscentrum verkopen, omdat dit niet meer in het beleid van de bond paste. “Ik zag direct mogelijkheden in een overname. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft een unieke locatie met uiteenlopende mogelijkheden, niet alleen voor de automotive branche, maar tevens voor bedrijfsuitjes.”

Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is één van de plekken in Nederland waar men de eigen rijvaardigheid kan testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt tevens motorlessen en vrachtwagentrainingen aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB Drivers Academy in Lelystad overgenomen | RijschoolPro

ANWB Drivers Academy in Lelystad overgenomen

De ANWB Drivers Academy in Lelystad is overgenomen door ID Investments uit Schoorl, het bedrijf van de 23-jarige ondernemer Indy Dontje. Het test- en trainingscentrum gaat verder onder de nieuwe naam ‘Rijvaardigheidscentrum Lelystad’.

De ANWB blijft het Rijvaardigheidscentrum in ieder geval tot maart 2017 gebruiken. Daarnaast wordt het circuit momenteel actief gebruikt door verschillende aanbieders van rijvaardigheidstrainingen en door de automotive branche voor testdagen en presentatie van nieuwe auto’s en/of andere producten. Tevens wordt het rijvaardigheidscentrum steeds meer ingezet voor de organisatie van evenementen.

Ander beleid ANWB

Volgens de nieuwe eigenaar van het rijvaardigheidscentrum wilde de ANWB het test- en trainingscentrum verkopen, omdat dit niet meer in het beleid van de bond paste. “Ik zag direct mogelijkheden in een overname. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft een unieke locatie met uiteenlopende mogelijkheden, niet alleen voor de automotive branche, maar tevens voor bedrijfsuitjes.”

Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is één van de plekken in Nederland waar men de eigen rijvaardigheid kan testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt tevens motorlessen en vrachtwagentrainingen aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.