Kantoor ProMedia Group Willemstraat Breda

ProMedia Group lanceert vernieuwde website VerkeersPro

ProMedia Group heeft donderdagmiddag de vernieuwde website van VerkeersPro gelanceerd. Dat deed de uitgeverij bij de opening van haar nieuwe kantoor aan de Willemstraat in Breda, dat onderdeel uitmaakt van het nieuwe stationsgebied. Ook andere vaktitels van uitgeverij ProMedia Group, waaronder TaxiPro, SpoorPro, OVPro,  TankPro en SDC360 zijn compleet vernieuwd.

VerkeersPro heeft een responsive website gekregen. Dat betekent dat het ontwerp van de website meeschaalt met de afmetingen van een scherm, ongeacht of je op een desktop computer, Ipad of mobiele telefoon aan het internetten bent.

Samen met de nieuwe vormgeving van de vakwebsites maakte ProMedia Group bekend dat er ook een speciale vacaturewebsite voor de rijschoolbranche komt. Eerder maakte de Vacaturebank, onderdeel van de website van VerkeersPro, het mogelijk voor bedrijven om hun vacatures te posten. Nu komt er een dedicated vacaturewebsite waar de sector naar geheel eigen wens vacatures kan plaatsen, bewerken en verwijderen.

Vakwebsites en vacaturebank

“Wij zijn erg blij en trots met de nieuwe look van onze vaktitels en de vacaturewebsites, waarmee we onze lezers en partners nog beter kunnen bedienen. “Met name de mobiele versie van de website is hiermee sterk verbeterd”, aldus directeur Joan Blaas van ProMedia Group.

“Deze restyling maakt onderdeel uit van de professionaliseringsslag die ProMedia Group op dit moment doormaakt. Wij willen onze positie als hét nieuwsplatform van de rijschoolbranche de komende jaren versterken en nog mooiere evenementen neerzetten.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Marieke Van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van RijschoolPro en hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.