Examencentrum Spijkenisse verhuist naar een nieuwe locatie

Foto van Laatste nieuws CBR. nieuwe pand spijkenisse

Per maandag 31 mei verhuist het praktijkexamencentrum Spijkenisse naar een nieuwe locatie. De praktijkexamens voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen worden voortaan afgenomen vanuit een modern bedrijfspand aan de Curieweg 19.

Het pand waarin het CBR per 31 mei praktijkexamens zal verzorgen ligt op nog geen 300 meter afstand van de huidige locatie aan de Einsteinweg 6. Het CBR geeft aan dat er bij de nieuwe locatie voldoende parkeergelegenheid is voor de examens en toetsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.