‘Trend’ zet zich door naar België

Niet alleen in Nederland zijn buschauffeurs hun leven niet meer zeker. Ook in België is er steeds meer agressie richting chauffeurs, die grijpen naar stakingen om te laten weten dat het zo niet langer kan.

In Dilbeek van De Lijn is deze morgen een spontane staking uitgebroken. Meer dan de helft van de bussen rijden niet uit. De druppel die de emmer deed overlopen gebeurde deze morgen, toen jongeren een geparkeerde bus die in de stelplaats stond beschoten. De politie kwam ter plaatse en kon de jonge daders oppakken.

De verwachting is dat het busverkeer in de streek ‘Pajottenland’ de gehele dag last zal hebben van de staking, maar wij geven de heren groot gelijk.

Het moet afgelopen zijn met het wangedrag van deze gasten, die zich blijkbaar niet te realiseren wat men de samenleving hiermee aandoet.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Trend’ zet zich door naar België | RijschoolPro

‘Trend’ zet zich door naar België

Niet alleen in Nederland zijn buschauffeurs hun leven niet meer zeker. Ook in België is er steeds meer agressie richting chauffeurs, die grijpen naar stakingen om te laten weten dat het zo niet langer kan.

In Dilbeek van De Lijn is deze morgen een spontane staking uitgebroken. Meer dan de helft van de bussen rijden niet uit. De druppel die de emmer deed overlopen gebeurde deze morgen, toen jongeren een geparkeerde bus die in de stelplaats stond beschoten. De politie kwam ter plaatse en kon de jonge daders oppakken.

De verwachting is dat het busverkeer in de streek ‘Pajottenland’ de gehele dag last zal hebben van de staking, maar wij geven de heren groot gelijk.

Het moet afgelopen zijn met het wangedrag van deze gasten, die zich blijkbaar niet te realiseren wat men de samenleving hiermee aandoet.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.