Taxiritje eindigt in de cel

NLD-20050915-ARNHEM: Taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het station van Arnhem praten donderdag na over de ontknoping in de ontvoeringszaak van Claudia Melchers. Melchers werd woensdagavond in Arnhem door haatr ontvoerders uit de auto gezet, nabij het park Sonsbeek. Ze rende, gekleed in een wit trainingspak en zonder schoenen, naar het station en kwam daar in […]

De politie van Gelderland heeft dinsdagavond rond 11 uur een 23-jarige Rotterdammer aangehouden.

De man wilde een taxirit van Arnhem naar Wageningen niet betalen en zal hier voor moeten boeten. Samen met twee anderen dacht hij kosteloos van de taxi te kunnen profiteren, maar de chauffeur liet hem niet gaan.

Waar de twee andere inzittenden de taxi wel wisten te verlaten, kwam de uiteindelijk opgepakte man niet weg. Hij bedreigde hierop de chauffeur met de dood en deelde eveneens klappen uit.

De taxichauffeur werd te hulp geschoten door andere taxichauffeurs om de 23-jarige man vast te pakken en aan de politie over te dragen. De Rotterdammer is daarna door de politie aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.