Neem een voorbeeld aan deze Argentijn

NLD-20050915-ARNHEM: Taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het station van Arnhem praten donderdag na over de ontknoping in de ontvoeringszaak van Claudia Melchers. Melchers werd woensdagavond in Arnhem door haatr ontvoerders uit de auto gezet, nabij het park Sonsbeek. Ze rende, gekleed in een wit trainingspak en zonder schoenen, naar het station en kwam daar in […]

Een Argentijnse taxichauffeur heeft zich werkelijk van zijn allerbeste kant laten zien. Een ouder stel liet in de taxi 26.000 euro aan contant geld achter. De chauffeur drukte de cash echter niet achterover, maar spoorde de eigenaren op en bracht het geld netjes terug.

In Argentinië, dat toch vooral bekend staat om de corruptie wordt Santiago Gori gezien als een held. Twee van zijn landgenoten hebben zelfs een website geopend waarop burgers als bedankje geld kunnen doneren.

Er is nu reeds 38.000 euro voor Gori opgehaald, maar dat is niet alles. Ook diverse diensten worden hem aangeboden, onder andere gratis snowboardlessen.

Een pluim voor Gori, waar taxichauffeurs over heel de wereld een voorbeeld aan kunnen nemen, want hoe vaak laat u nu niet iets liggen in de taxi….

Respect in elk geval voor deze chauf! En een hart onder de riem voor een Nederlandse chauf, die in de nacht van woensdag op donderdag in Nijmegen is overvallen…Er lijkt geen eind te komen aan dit dieptrieste gedrag jegens mensen, die enkel hun werk uitvoeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.