TCR maakt zich op voor “drukste weekend van het jaar”

Het is komend weekend een komen en gaan van Duitse toeristen in Zeeland. Badplaats Renesse zal worden bevolkt door duizenden Oosterburen. Voor Taxi Centrale Renesse een duidelijke piek in de jaarkalender.

“Het is zonder meer het drukste weekend in Renesse,” stelt directeur Cees Hage tegenover Verkeerspro.nl.

“We zetten ongeveer twintig grote bussen in, die alleen rijden in het gebied van Renesse.” Daarnaast worden talloze taxi’s ingezet, dat alles om de toeristen van strand en café weer terug naar de camping te brengen.

Renesse kampt in de zomermaanden al jaren met grote groepen jongeren, die zich met regelmaat misdragen. TCR heeft daar echter gepaste maatregelen voor. “Er wordt beveiliging ingehuurd en er hangen camera’s in de bussen.” Mocht het toch verkeerd gaan, is de politie snel ter plaatse. Hage: “Dat werkt naar tevredenheid.”

Dat moet ook wel. “Want we hebben duizenden mensen te vervoeren!”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.