Arriva biedt deur-halte vervoer

DEN BOSCH – Bussen van Arriva staan zondag in de remise in Den Bosch. De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) heeft zaterdag 21 bussen van vervoerder Arriva afgekeurd. De voertuigen mogen de weg niet meer op. Daarnaast moeten alle bussen van de vervoerder die in Oost-Brabant rijden en langer dan een half jaar geleden APK-gekeurd […]

Het openbaarvervoerbedrijf Arriva biedt reizigers de mogelijkheid om per OV-taxi te reizen.

Dat kan als de afstand tussen de bushalte en een adres buiten de bebouwde kom meer is dan 1,5 km of meer dan 1 km tussen de bushalte en een adres binnen de bebouwde kom. De afstand wordt bepaald aan de hand van postcodes.

De OV-taxi brengt de reiziger van dat adres naar de dichtstbijzijnde halte die voor de gewenste reis logisch is. Van die halte kan de reiziger verder reizen met de gewone bus.

Het tarief van de OV-taxi is hetzelfde als het gewone tarief van de bus. De OV-taxi is beschikbaar op werkdagen van 06.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zonen feestdagen van 09.00 tot 20.00 uur

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.