Verkeerspro.nl zoekt enthousiaste schrijvers

Met Verkeerspro.nl zijn we reeds enkele maanden op dreef. We zijn tevreden over de continue nieuwsstroom en de complimenten die we krijgen van de bezoekers.

Onlangs zijn we ook gestart met het verzenden van de eerste nieuwsbrieven, maar Verkeerspro.nl wil meer.

Om de website nog meer uitstraling te geven, zijn we op zoek naar extra schrijvers. Mensen met een hart voor de branche, die daarbij de beschikking hebben over een vlotte pen.

Gevraagd wordt een regelmatige aanlevering van leuke verhalen (nieuws, achtergrond of interviews). In ruil daarvoor krijg je veel positieve reacties en uiteraard de mogelijkheid om reclame te maken voor je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met André Trompers, email: [email protected]

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Verkeerspro.nl zoekt enthousiaste schrijvers”

brm vennink|18.08.09|15:21

Mijn naam is Bert en ik heb onlangs nog wel iets mee gemaakt,en dat kan een voorbeeld zijn voor andere rij-instucteurs en dat wil ik best kwijt niet als reclame maar meer als een waarschuwing.U kunt mij mailen via ([email protected])om later mij hierover te bellen.

Met vriendelijke groeten Bert.

HeJa v.o.f. Transport|07.09.09|17:18

Gisterenavond weer eens gekeken naar wegmisbruikers. Als vrachtwagenchauffeur, motorrijder en liefhebber van het rijden in Klassieke voertuigen ben ik veelvuldig op de Nederlandse en ook Buitenlandse weg aanwezig.
Valt op dat men in Nederland zeer weinig politie ziet op de weg, hetgeen inhoudt dat er vrij aggressief in Nederland kan worden gereden, hetwelk dan ook wordt gedaan. Politie is er toch niet of controleert zeer weinig op de weg. Buitenlandse chauffeurs hebben vrij spel.
Geef de Politieoverheid dan ook de schuld van diverse ongelukken, men kan toch maar doen er wordt bijna niet gecontroleerd in het blauw.
Gisteravond dus weer eens wegmisbruikers, hier gingen de heren Agenten weer op de stoel van de Rechter zitten en beslisten zelf wat goed of fout was.
De heer in Eindhoven, diverse overtredingen, snelheid – verdrijvingsvlak, grote mond , enz, kwam er metr geldboetes vanaf ( Audi 8 serie ) terwijl dit duidelijk een art 5 was. Eerdere uitzending – dame in Groningen, over het verdrijvingsvlak met haar kleine autootje – artikel 5 – rijbewijs inname en nar curcus ad. Euro 750,00 + boete.
Wanneer hanteerd een politieman/vrouw nu eens echt de wettelijk voorgeschreven regels en handelt niet naar eigen inzicht. Allochtone jongeren, met grote brutale monden, worden vaker minder beboet. Zou haast denken dat men er bang voor is.
Dus ik ben voor de Amerikaanse politiemethode. Aanpakken de Aso,s en begrip hebben voor degene die dagelijks op de weg zitten. Met vriendelijke groet, Jan.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.